Malo se postarao

Legendarni šarmer šokirao drastičnom transformacijom, obožavateljice ne mogu vjerovati da je to stvarno on!

Pierce Brosnan Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pierce Brosnan snimljen je na setu filma "Div" u kojem igra jednu od glavnih uloga, a za koju je morao proći i kroz poprilično drastičnu transformaciju.

Legendarni holivudski glumac Pierce Brosnan snimljen je po prvi put na setu biografskog filma "Div" o Princeu Naseemu Hamedu, no zbog drastične transformacije mnogi ga nisu uspjeli prepoznati na prvi pogled.

70-godišnji Pierce u filmu igra trenera boksačkog velikana Brendana Inglea, a za tu se ulogu morao malo postarati. Njegova bujna kosa skrivena je ispod maske koja uključuje prosjedu i potpuno sijedu kosu, te lažne zube što mu je dodalo nekoliko godina više.

Izvršni producent filma je Rockyjeva zvijezda Sylvester Stallone, a scenarij i režiju potpisuje Rowan Athale, dok je 33-godišnji Amir El-Masry preuzeo ulogu princa Naseema.

Amir je britansko-egipatski glumac koji je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca na egipatskim Oscarima 2009. godine i poznat je po ulogama u redateljskom debiju Jona Stewarta u "Rosewateru", višestruko nagrađivanoj seriji "The Night Manager" i seriji "The State".

Povezana vijest Nekad i sad Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Film "Div" će ispričati uvjerljivu priču iz stvarnog života o britansko-jemenskom boksaču i njegovom usponu do bogatstva na surovim ulicama radničke klase Sheffielda i njegovom otkriću od strane Brendana, radnika u industriji čelika koji je postao boksački trener.

Boksački trener Brendan preminuo je u dobi od 77 godina 2018. godine, a ovaj je Irac osnovao poznatu teretanu Wincobank u Sheffieldu, dovodeći do svjetskih prvenstava ljude poput 'Princa' Naseema, Johnnyja Nelsona i Juniora Wittera.

Povezana vijest Celebrity Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

Kao boksač natjecao se 34 puta, no kasnije se proslavio kao trener i menadžer te je bio poznat po svojim slavnim vježbama za rad nogu u teretani u Sheffieldu. Bio je mentor Naseemu od njegove sedme godine i njih dvojica su višestruko osvajali svjetska prvenstva.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Nekad i sad Pamtimo ga kao velikog zavodnika iz omiljene romantične komedije, a evo kako izgleda 27 godina kasnije!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS