Baš ju je razveselio!

Petar Grašo podijelio je snimku sa svadbe o kojoj svi pričaju, pogledajte reakciju mlade kad ga je vidjela: ''Sretan sam što sam bio dio...''

Petar Grašo i Nicole Artukovich - 9 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Petar Grašo bio je gost iznenađenja na svadbi Nicole Artukovich i Liama Stewarta, pogledajte kako je reagirala kad ga je vidjela.

Na vjenčanju godine u Dubrovniku jučer, mladenka je imala posebno iznenađenje, a u jednom dijelu večeri gostima je zapjevao Petar Grašo.

Mlada Nicole Artukovich nije mogla vjerovati što se događa, a Grašo se sada i sam pohvalio snimkom tog trenutka.

''Sretan sam što sam bio dio ove predivne večeri… Muzika, radost i poneka suza radosnica… Nicole i Liam Stewart, sretno!'' napisao je pjevač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Grašo je ulaskom u salu počeo pjevati svoj veliki hit ''Ako te pitaju'', a mladenka mu je odmah pohrlila u zagrljaj te s njim nastavila pjevati.

Koliko je ponosna na svoje hrvatske korijene uvijek ističe, a čini se da joj je upravo naš pjevač na vjenčanju bio ostvarenje sna.

Povezana vijest Celebrity Strani mediji raspisali su se o razuzdanoj fešti s vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što ih se najviše dojmilo iz Lijepe Naše!

Povezana vijest Celebrity Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte što je ova žena nosila na vjenčanju godine u Dubrovniku, među sređenim uzvanicima baš se istaknula!

Povezana vijest Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

Povezana vijest Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Maju Šuput ni vremenske neprilike nisu spriječile da održi posljednji koncert, podijelila je urnebesnu snimku: ''Ovako se ide na binu!''  

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Nova fotka Albine i mladog nogometaša potvrdila šuškanja splitskih kuloara?

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS