''Vidjela se tuga u očima''

Zabrinjavajući znakovi koji su dali naslutiti da je život Liama Paynea odavno bio izvan kontrole

Liam Payne Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Obožavatelji Liama Paynea ne mire se odlaskom jednog od najomiljenijih pjevača, mnogi sada ističu znakove koji su ukazivali da nije dobro.

Obožavatelji Liama Paynea bojali su se za pjevačevo zdravlje već dulje vrijeme, a ovo su bili neki zabrinjavajući znakovi da je njegov život izmakao kontroli, piše Daily Mail.

Liamovo bizarno ponašanje mnogi su primijetili tijekom nedavnih izlazaka u javnost, među kojima i odlazak na koncert Nialla Horana prije dva tjedna, gdje ga je zaštitar zamolio da prestane plesati. Unatoč tome što ga je zaštitar molio da se odmakne od publike, on je ostao plesati kraj ograde kako bi usrećio fanove, a mnogi su primijetili da mu ravnoteža baš i nije bila u najboljem stanju.

Liam je prije početka svirke plesao macarenu i oglušavao se na upozorenja, no obožavatelji su sada njegovo ponašanje nazvali tužnim zovom za pomoć.

''Ovo je bio vapaj za pomoć, siguran sam u to'', napisao je jedan korisnik.

Drugi isječak na društvenim mrežama prikazuje Liama kako pozdravlja obožavatelje u Argentini, pjeva pjesme i dijeli im autograme.

Međutim, fanovima nije promaknulo da se Liam tijekom druženja na silu smijao.

''Znakovi su bili očiti'', ''Iznutra izgleda tako tužno, ali zbog svih vas se osjeća tako voljenim i cijenjenim'', ''Zamislite da ga sretnete dan prije nego što umre, jecam'', ''Doslovno možete vidjeti tugu, bol i depresiju u njegovim očima. Podsjeća me na moju prijateljicu prije nego što je umrla'', pisali su ljudi.

Ranije ovog mjeseca, Liam je podijelio bizaran video na svom Snapchatu, gdje je tvrdio da on i njegov kolega iz benda One Direction Niall trebaju razgovarati.

Podijelivši video iz kreveta, Liam je govorio o tome kako će vidjeti Nialla na koncertu u Argentini: ''Niall Horan svira tamo i mislim da bismo mogli otići. Nema loših vibracija ili nečeg sličnog, ali moramo razgovarati!''

Ova rečenica zbunila je fanove jer je Liam izgledao vrlo ozbiljno, a o čemu su ''razgovarali'', obožavatelje nije obavijestio.

Izvor je za The Sun rekao: ''Liamovo ponašanje već mjesecima zabrinjava mnoge u njegovom najbližem krugu. Neko se vrijeme činilo da mu stvari idu na bolje, ali tijekom protekle godine opet je davao znakove. Više nije u blizini nekih svojih starih prijatelja jer se preselio u Ameriku kako bi tamo započeo novi život. Svatko mu želi najbolje, ali stvari su u najmanju ruku loše.''

Prošle godine Liam je otkazao svoju turneju po Južnoj Americi nakon što je bio hospitaliziran zbog infekcije bubrega.

Vijest je podijelio sa svojim pratiteljima u videu na Instagramu, nakon što su mu liječnici naredili odmor i oporavak.

''Teška srca moram vam reći da nemamo drugog izbora nego odgoditi moju nadolazeću turneju po Južnoj Americi. Tijekom prošlog tjedna bio sam u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega, to je nešto što nikome ne bih poželio, a liječnici su naredili da se sada moram odmoriti i oporaviti. Bio sam izvan sebe od uzbuđenja što ću vam pjevati… Svima vama koji ste kupili karte: Jako mi je žao.''
''Radimo na ponovnom zakazivanju turneje čim to bude moguće, ali za sada ćemo vraćati novac za ulaznice - pa vas molimo da pripazite na novosti na mjestu kupnje'', napisao je tada te otkrio da je zdravstveno vrlo loše.

Nakon vijesti o njegovom stanju, njegova majka Karen izjavila je da se osjeća bespomoćno i da je od zabrinutosti bolesna.

Rekla je tada za MailOnline: ''Svi smo zabrinuti zbog toga, ali jednostavno moramo nastaviti. To je užasno. On je u Milanu i čini se da će ondje biti tjedan dana. Osjećam se bespomoćno. Sve što možemo učiniti je sjediti ovdje i nadati se najboljem. Ne možemo ništa učiniti.''

A nakon toga dogodilo se ono najgore što ijedna majka može doživjeti – smrt djeteta.

Podsjetimo, Payne je preminuo nakon pada s balkona, a točan uzrok smrti pogledajte OVDJE.

Nakon što je glazbenik preminuo, u javnost cure brojni detalji kobne večeri, više o tome pročitajte OVDJE.

Payne je još samo jedna u nizu dječjih zvijezda koje su pokleknule. Njegove prve audicije se prisjetite OVDJE.

Liam se godinama borio s ovisnostima, a više o tome pročitajte OVDJE.

Medijske stupce punio je i ljubavnim odnosima, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Borila se s ovisnostima, proslavila 50. rođendan, a prizorima u donjem rublju sad je sve ostavila bez teksta!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Liam Payne sina je dobio s 10 godina starijom pjevačicom, spojio ih je show koji ga je učinio svjetskom zvijezdom

Srpski glumac koji je nedavno deportiran iz Hrvatske pohvalio se sretnim vijestima: ''Ovako bih mogao jednom mjesečno!''

Ovo je navodno posljednji video Liama Paynea prije nego što je poginuo, jasno je vidljivo da nije bio dobro

Povezana vijest Zanimljivosti U javnost pušteni detalji poziva koji je djelatnik hotela uputio policiji prije nego što je Liam Payne poginuo!

Povezana vijest Celebrity Glazbeni svijet u nevjerici se oprašta od prerano preminulog pjevača: ''Vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS