promjene su vidljive!

Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Megan Fox bila je jedna od najljepših žena Hollywooda, ali njezine najnovije fotografije sve više zabrinjavaju fanove.

S velike fešte u Las Vegasu nakon pobjede Chiefsa na Super Bowlu svakim se danom šire nove fotografije, a na Instagramu je objavljena i jedna na kojoj su Taylor Swift i njezin partner Travis Kelce te poznata glumica Megan Fox i njezin dečko Machine Gun Kelly.

Od svih osoba na slici, u centru pozornosti nisu bili čak ni Taylor ni Travis, koji su trenutačno najčešće spominjana imena u medijima, već Megan Fox.

Naime, lice glumice koja je nekoć bila jedna od najljepših sve više zabrinjava njezine fanove jer je vidljivo da se dosta izmijenila. 

Napućene usne, istaknute jagodice i vidljive zategnute bore oko očiju mnoge su šokirale, a neki od korisnika interneta i njezinih obožavatelja čak govore da je za njezin novi stav o vlastitom izgledu kriv njezin partner Kelly.

''Kakav glow down'', ''Još malo filera i otplutat će'', ''Njezin bi doktor trebao biti optužen'', ''Gdje je nestala Megan Fox?'', bili su samo neki od komentara.

Povezana vijest Celebrity Bujni dekolte koji je bilo nemoguće izbjeći: Trebaju li ovakve odjevne kombinacije glumici koja je nekad očaravala ljepotom?

No dok neki spominju Machinea koji ju je uvukao u punk-fazu kao krivca, drugi krive njezinu želju da zauvijek ostane mlada. Ali prije nekog vremena glumica je i sama priznala da zapravo boluje od ozbiljnog poremećaja. Tjelesni dismorfni poremećaj ozbiljan je sindrom zbog kojeg se glumica vidi drukčije nego što stvarno izgleda, a zbog čega se podvrgava raznim zahvatima koji joj, sudeći po novijim fotografijama, samo štete.

Inače, Megan i Machine zajedno su od 2020. godine, a 2022. godine pristala je udati se za njega. Zbog glazbenika je Megan pokrenula i razvodnu parnicu protiv svog bivšeg supruga Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Aleksandra Prijović ipak će nastupiti u Zadru? Otkriven dio plana koji obuhvaća čak osam koncerata u Višnjiku!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS