ispijala kavu na terasi

Nives Celzijus u vrućem hotelskom ručniku zagolicala maštu pratiteljima pa otkrila i više no što je potrebno: "Čarobno izgledaš..."

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus pozirala je na terasi hotela obavijena samo ručnikom dok je ispijala šalicu kave.

Već je poznato da naša pjevačica i glumica Nives Celzijus često oduševljava svojim izgledom, ali ona isto tako nema nikakav problem pokazati sebe u prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

Sada je svoje pratitelje na Instagramu počastila fotografijom u kućnom izdanju, ali ovoga puta pozirala je u ručniku na terasi hotela u Plitvicama dok je ispijala šalicu kave.

"Moj treći espreso jutros! Na kojem ste vi?" napisala je u opisu objave.

Obožavatelji su je odmah obasuli komplimentima.

"Ubijaš", "I ja bih rado popio kavicu u tvom društvu", "Lijepa si", "Čarobno izgledaš, ljepotice prelijepog tijela, prelijepa si mlada dama", nizali su se komentari.

Podsjećamo, Nives je nedavno na Instagramu pokazala sestru Mateju i kćer Taishu te im posvetila videozapis koji se sastojao od njihovih zajedničkih uspomena, a teško je ne primijetiti koliko sve tri nevjerojatno sliče. Njezini pratitelji pohvalili su njihov izgled, ali i odnos koji bi svatko volio imati.

Inače, Nives se nedavno za IN magazin prisjetila i vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu.

Intervju u cijelosti pogledajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Nives objavila seksi fotku s plaže, obline u prvom planu: "Kako se žena drži s 42 godine, ovo nije normalno..."

Povezana vijest Celebrity Ovako to izgleda kad Nives Celzijus uživa na svojoj terasi koju je preuredila: ''Sve ljepša i ljepša!''

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Nekad najpoznatiji dječji glumac jedva se spasio od ovisnosti, a nove paparazzo fotke najbolje pokazuju u kakvog se čovjeka pretvorio!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Baby Lasagna objavio djelić svoje nove pjesme, otkrio je i kad izlazi: ''Evo vam mali sneak peek...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS