više ne sliči na sebe

Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

Nicole Kidman Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nicole Kidman pokazala je puno gole kože na premijeri serije "Expats", no pažnju je opet ukralo njezino zaleđeno lice.

Holivudska glumica Nicole Kidman (56) ukrala je svu pažnju na svečanoj premijeri svoje nove serije "Expats" u New Yorku.

Glumica je na svečanosti pokazala puno gole kože u haljini s velikim prorezima na leđima i donjem dijelu, no i ovo golišavo izdanje ostalo je u sjeni njezina zaleđenog lica.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Povezana vijest Celebrity Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

I dok je nedavno u jednom intervjuu izjavila da je uopće nije briga što ljudi misle o njezinim modnim odabirima, ono o čemu već godinama šuti su brojni estetski zahvati, kojima se dovela do neprepoznatljivosti.

Nekoć jedna od najljepših glumica zbog toga je već neko vrijeme na meti kritika javnosti jer njezino lice bez ijedne bore nikome nije jasno, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira bilo kakve druge zahvate.

Povezana vijest Celebrity Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom, a profesionalci su tada potvrdili kako je očito da je bila na još nekoliko zahvata, s kojima još očito nije prestala.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Prije tri godine bivša ga je preko društvenih mreža prozvala da ju vara, a sad se pohvalio sretnim vijestima s ljubavnicom!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS