OBOŽAVATELJI SU ŠOKIRANI!

Niti graciozna kreacija ovoga puta nije pomogla nekadašnjoj ljepotici, svi su gledali u njeno zaleđeno lice!

Nicole Kidman - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nicole Kidman stigla je u Veneciju na premijeru filma u kojem ima glavnu ulogu. Modnu kreaciju zasjenilo je njeno lice bez ijedne bore.

Holivudska glumica Nicole Kidman prošetala je crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji. Tamo je stigla na premijeru erotskog filma ''Babygirl'', dugometražnog uratka nizozemske režiserke Haline Raijn u kojem ima glavnu ulogu.

Kidman je cijelo vrijeme mahala prisutnima, pozirala za fotoreportere i razgovarala s kolegama iz filma koji je nakon prikazivanja nagrađen 7-minutnim ovacijama publike.

57-godišnja holivudska prošetala je u kreaciji dizajnera Daniela Roseberryja za modnu kuću Schiaparelli, ali ipak u prvom planu je bilo njeno lice na kojemu nema niti jedne bore.

Nicole je nekoć slovila kao jedna od najljepših žena u Hollywoodu, no ni ona nažalost nije odoljela čarima estetske kirurgije. Tako zadnjih godina svojom pojavom uglavnom šokira, jer nakon brojnih operacija više ne nalikuje na sebe.

Zbog toga je već neko vrijeme na meti kritika javnosti jer njezino lica bez ijedne bore nikome nije jasno, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate.

Inače, u erotskoj drami Kidman se kroz lik Romy - moćne njujorške poslovne žene - dotiče teme ženske seksualnosti.

Posjetimo, Nicole Kidman nedavno je na crvenom tepihu pozirala s kćerima koje rijetko pokazuje u javnosti, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bivša supruga našeg pjevača nakon skandaloznog razvoda brčka se na plaži i uživa u životu, pokazala je isklesano tijelo pa raspametila fanove: ''Kao iz časopisa!''

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Nekad i sad Zbog glumice iz kultne serije čak su se plaćale mise, a kasnije se suočila s teškom dijagnozom bliskog člana obitelji, evo kako danas izgleda Esmeralda

Povezana vijest Celebrity Dragan Despot u izlazak je poveo svoju kćer koju rijetko viđamo u javnosti, preslika je poznate mame glumice!

Povezana vijest Celebrity Angelina Jolie svojom je ljepotom sve oborila s nogu, no pažnju je privukao muškarac koji je stigao s njom!

Povezana vijest Zanimljivosti Život najpoznatijeg Supermana obilježila je velika tragedija s kojom se nije mogao nositi, ovako je govorio o svemu: ''Uništio sam i sve oko sebe...''

Povezana vijest Zanimljivosti Ove holivudske zvijezde dolaze u Veneciju, a dvije će jako paziti da se ne susretnu

Povezana vijest inMagazin Sin Đorđa Balaševića snimio je film po očevoj želji pa za IN magazin otkrio: ''Sanjao sam ga prekjučer, to je znak...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS