"Svaka čast na izgledu!"

Neda Ukraden pokazala kako izgleda u badiću, nitko ne vjeruje koji će rođendan uskoro proslaviti: "Bez filtara..."

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Već je poznato da izgled Nede Ukraden može parirati i njezinim mlađim kolegicama, a sada je pjevačica pozirala u bikiniju pa ponovo sve oduševila svojom linijom.

Pjevačica Neda Ukraden osim brojnih hitova koje posjeduje, sve oduševljava i svojim mladenačkim izgledom iako će ove godine proslaviti 74. rođendan.

Sada je pratitelje na Instagramu počastila fotografijom iz Boke Kotarske u tamnoplavom jednodijelnom bikiniju kojim je istaknula svoju figuru.

"Bez filtara, bez efekata! Samo sunce, more i ponta! Najbolje me slika moja unuka", napisala je u opisu objave, a komentara na račun njezina izgleda nije nedostajalo.

"Ljepota iznutra i izvana", "Izgledate top. Prava dama - uvijek nasmijana, vedra i pozitivna", "Najljepša si, ne trebaju ti nikakvi filtri", "Dama", "Diva", "Svaka čast na izgledu", pisali su pratitelji.

Inače, Neda je rođena u Imotskom i ondje je živjela do svoje druge godine, a tijekom odrastanja i školovanja zbog očeva posla često se selila i mijenjala škole, a na kraju se skrasila u Beogradu.

73-godišnja pjevačica nastupa još od 1967. godine, ali isto tako svojim izgledom parira mlađim kolegicama.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Messija na odmoru zasjenila je prezgodna supruga, njihova ljubavna priča vrijedna je filmskog platna!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Thompson nakon dvije godine prvi put progovorio o stanju svog sina: ''Hvala Bogu da je tako jak i hrabar, imamo vjeru da će biti bolje''

Povezana vijest Celebrity Čak 45 godina starijeg rokera zavela je u knjižari: U početku ga se sramila, a sad ga ne ispušta iz ruku!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput se pohvalila prvom Bloomovom gažom, osvaja pozornice od malih nogu!

Povezana vijest Celebrity Možete li pretpostaviti koliko Desingerica dobije novaca za jedan nastup? Od ove cifre sigurno će vam se zavrtjeti u glavi!

Povezana vijest Celebrity Supruga Željka Joksimovića poput filmske dive zablistala u Italiji, u očaravajućoj haljini zavrijedila je brojne komplimente!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS