''Bome si ti hrabra!''

Naša glumica podijelila je iskustvo koje je nekim od njenih pratitelja sledilo krv u žilama: ''Ja ovo nikad ne bih probala!''

Nataša Janjić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nataša Janjić Medančić objavila je videozapis od kojeg se mnogim njenim pratiteljima sledila krv u žilama, evo kakvo je iskustvo doživjela.

Domaća glumica Nataša Janjić Medančić zaprepastila je svoje pratitelje objavama s izložbe zmija gdje je jednu od najstrašnijih životinja primila i u ruke.

Povezana vijest Celebrity Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

Glumica je objavila videozapis na kojem joj se piton omotao oko vrata, a ona je nasmijano gledala u kameru.

''Nijedna životinja nije stradala u ovom videu… A mi smo također preživjeli'', napisala je u opisu videa, no mnogi njeni pratitelji nisu bili preoduševljeni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji, pa i poznate kolegice, a dok se neki ne bi usudili ni prići ovoj životinji, nekima je ovo bilo odlično.

''Bome si ti hrabra'', ''Ajmee, nikad to ne bih'', ''Ide ti uz outfit!'', ''Svaka čast…'', bili su neki od komentara.

Povezana vijest Celebrity Nataša Janjić Medančić stiže u Kumove i donosi novi nemir u Zaglave: "Janku neće biti nimalo lako!"

Naša glumica u sretnom je braku s Nenadom Medančićem, a par zajedno ima i dvoje djece, Kaju i Tonija.

U prosincu prošle godine proslavili su petu godišnjicu braka, a o njihovoj ljubavi govorila je i za In magazin.

''Mi smo jako malo bili sami, i često spominjemo da nam to baš fali, da nismo kao par putovali više, i otkrili tu čar svakodnevnog život u samoći. Moj muž se jako trudi oko toga, ona je jako romantičan, i pazi na datume, na sadržaje, da imamo stalno nešto što nas okuplja, i na tome sam mu zahvalna, jer ja bi tu zakazala'', rekla je. 

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Poznati diljem regije opraštaju se od djevojčice čija je smrt zgrozila javnost: ''U kakvom svijetu živimo, srce mi se cijepa...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS