Bomba!

Srpska Barbie nastupila je u najvrelijem stajlingu ikad, svi se pitaju je li ispod prozirne tkanine zaboravila donje rublje

Nataša Bekvalac Vladimir Vasic/ATAImages 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac na svom je posljednjem nastupu nosila kombinezon koji je sve raspametio, pogledajte kako joj je stajao.

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica Nataša Bekvalac posljednjim je stajlingom s koncerta raspametila pratitelje.

Srpska Barbie, kako joj brojni tepaju, nosila je providni kombinezon s uzorkom koji je služio kao iluzija za isticanje njenih ženstvenih oblina, a bilo je jasno da ispod njega nije nosila grudnjak.

Na svom Instagramu podijelila je video s bine koji je otkrio da je nosila crne gaćice, a kako joj je sve stajalo, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima. 

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Holivudskog miljenika radnici izvukli iz bazena na Ibizi, prebačen je u bolnicu, oglasio se i njegov predstavnik

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Kći slavnog glumca briznula je u plač nasred ulice, njene fotke slamaju srce, a sumnja se što bi mogao biti razlog

Povezana vijest Celebrity Jedna od najpoznatijih srpskih plavuša nikad emotivnija povodom posebnog događaja, pratitelje je počastila dosad neviđenim fotkama!

Povezana vijest Celebrity Srpska zvijezda stala uz Severinu i posvetila joj riječi na koje je teško ostati imun: "Srce mi se kida"

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić za koncert usred ljeta je odabrala pomalo neobičnu kombinaciju, što vi kažete?

Povezana vijest Celebrity Ovo je vila koju je Ben Affleck kupio sam sebi na dan rođendana Jennifer Lopez!

Povezana vijest Celebrity Donna Vekić potrčala roditeljima u zagrljaj nakon osvojenog srebra, suze radosnice nitko nije skrivao!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS