čuva nasljeđe strica

Premijeru filma o Draženu nije mogao propustiti ni njegov samozatajni nećak, koji mu nevjerojatno sliči

Dražen Petrović - 2 In Magazin 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Premijera filma "Dražen" o košarkaškom Mozartu održana je u njegovu rodnom Šibeniku, a među sudionicima se našao i njegov nećak Marko, sin izbornika brazilske reprezentacije Ace.

Premijera filma "Dražen" o nikad prežaljenom košarkašu Draženu Petroviću održana je prije dva dana u njegovu rodnom Šibeniku, a priliku da prisustvuju prvom prikazivanju nisu propustile brojne slavne osobe. Na prvoj projekciji našli su se i članovi obitelji Petrović, među kojima je i Draženov nećak Marko Petrović sa suprugom.

Sin košarkaškog trenera i izbornika brazilske reprezentacije Aleksandra nevjerojatno nalikuje stricu, koji nas je napustio kada je Marko imao tek dvije godine. Nakon što se i sam bavio košarkom, zahvaljujući kojoj je dobio stipendiju za sveučilište u San Franciscu, Marko Petrović danas brine o stričevu nasljeđu kao direktor Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović, a za njega kažu kako je prava enciklopedija o nikad prežaljenom košarkašu.

Kako izgleda samozatajni nećak tragično preminulog košarkaškog Mozarta, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Ekipa IN magazina također je bila na premijeri filma "Dražen", a više pogledajte OVDJE.

Jedan od glumaca u filmu je i pjevač Mile Kekin, koji tumači trenera i izbornika Mirka Novosela, a tko mu je pravio društvo, pročitajte OVDJE.

Dražen je tragično poginuo 1993. godine u prometnoj nesreći, a njegova tadašnja djevojka, koja je vozila automobil, preživjela je s manjim ozljedama. Više pročitajte OVDJE.

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Ponosni trener Dinama na utakmicu je poveo lijepu suprugu, s kojom je u braku 27 godina

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Svi su prasnuli u smijeh kad je Majin Bloom izrazio svoju želju, a njegov originalni outfit za safari je neodoljiv!

Najstarija kći omiljenog Jole prava je ljepotica, pogledajte fotografiju kojom joj je čestitao 18. rođendan!

Skandalozne svađe, strastvene ljubavi i izvanbračna djeca: Tko su domaće zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima?

Povezana vijest Celebrity Ova ekipa pripremila je jako dobro iznenađenje, a Maja je primijetila detalje: ''Ispada kao da ste goli!''

Povezana vijest Celebrity Legendarni Mitch iz Spasilačke službe oprostio se od preminulog kolege: "Spasio mi je život..."

Popričali smo s roditeljima malog šargijaša koji je osvojio Hrvate: ''Bili smo u šoku od toliko pregleda!''

Naš uspješni olimpijac zaprosio je bugarsku gimnastičarku, pohvalio se i fotkama: "Doživotno smo najbolji tim..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS