svi su gledali samo nju

Monica Bellucci istaknula svu raskoš ženskih oblina dekolteom kakav čak ni na njoj još nismo vidjeli!

Monica Bellucci Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Monica Bellucci oduševila je pojavom na crvenom tepihu u Veneciji, a pojavila se u društvu Tima Bartona s kojim je u ljubavnoj vezi.

Na 81. Filmskom festivalu u Veneciji pojavile su se brojne svjetske zvijezde, a među njima se našla i Monica Bellucci.

Glumica je na prestižnom crvenom tepihu pozirala u elegantnoj crnoj haljini s puf rukavima koja je imala vrlo izražen dekolte. 

Modnu kombinaciju upotpunila je s visokim potpericama, naočalama za sunce i raskošnom tirkiznom ogrlicom.

Monica je, inače, već godinima vjerna minimalističkom stilu u kojem caruje crna boja, kao i svedeni komadi odeće, ali ovaj put je napravila mali istup sa neobičnim gornjim delom kreacije.

S druge strane, Tim Barton je izabrao klasično, elegantno crno odijelo i  košulju i kravatu u istoj boji. 

Podsjećamo, O Monici su svi pričali i zbog nove ljubavi koju je pronašla s holivudskim redateljem Timom Burtonom, u kojeg se zaljubila nakon 16 godina poznanstva, pa je vijest da su u vezi sve iznenadila. Par je prvo mjesecima tajio vijest da su u vezi, no Monica je to konačno potvrdila u intervjuu za Elle France u lipnju prošle godine.

"Ono što mogu reći... Drago mi je što sam upoznala tog čovjeka, prije svega. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu. Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura", izjavila je tada.

Glumica je s Timom snimala "Beetlejuice 2" u Londonu i bila je oduševljena njegovom redateljskom vizijom.

"Volim Tima. I imam veliko poštovanje prema Timu Burtonu. Volim ovaj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona puno govore o tome", zaključila je Monica.

Monica i Tim prvi put su se upoznali prije 16 godina, ali kažu da su počeli izlaziti nakon što su se vidjeli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu prošle godine. Vijest o njihovoj romansi pojavila se u veljači, kada je Paris Match napisao da se par nakratko susreo na stepenicama Palais des Festivals u Cannesu 2006. godine, no da su se tek šesnaest godina kasnije zbližili na drugom festivalu.

Par je također viđen na projekciji nijemog dokumentarnog filma koji je 1895. godine režirao pokojni francuski redatelj Louis Lumiere, a u veljači su viđeni kako se strastveno ljube u romantičnoj šetnji na samo Valentinovo.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Šest godina od hit-projekta Nove TV naša glumačka zvijezda vraća se na ekrane, a tadašnje snimanje pamti po posebnom događaju: ''Bila su samo dva dana razlike!''

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Slavna voditeljica viđena je u javnosti nakon dugo vremena, njeno stanje nije najbolje, početkom godine objavila je da je bolesna

Povezana vijest inMagazin Njezina priča ona je o kojoj sve žene potajno sanjaju: Bila je dovoljno hrabra i upustila se u ono što joj je dugo bila želja!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je to ovoliko očaralo premijera Plenkovića, njegove reakcije oduševljenja nisu promakle fotografima

Povezana vijest Preporuke Stvaralački nemiri, retrospektivna izložba bogatog opusa splitskog umjetnika Frane Missije, uskoro kreće u Staroj gradskoj vijećnici

Povezana vijest Celebrity Naša glumica objavila je tužno sjećanje na osobu koje nema već godinama: ''Nijedno Valentinovo više nema smisla...''

Povezana vijest Celebrity Kate i William oglasili se na društvenim mrežama, zbog ove objave nakratko su prekinuli i svoj odmor!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS