Sad je drugačije!

Marko Ciboci iznenadio je nevjerojatnom transformacijom, evo zašto se na nju odlučio: ''Nakon osam mjeseci...''

Marko Ciboci Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Marko Ciboci na društvenim mrežama objavio je nove fotografije kojima se pohvalio transformacijom.

Jedan od članova žirija našeg hit-showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci na društvenim mrežama pohvalio se velikom transformacijom.

Naime, podijelio je fotografije te otkrio da je transformacija rezultat praćenja zdravlja i drukčijih prehrambenih navika.

''Osam mjeseci stalnog praćenja zdravlja i drugačijih prehrambenih navika, dodao sam sedam kilograma, smanjio tjelesnu masnoću, smanjio dozu inzulina za 35 %, promijenio redoslijed treninga i uvijek bio pod stalnom kontrolom izvanrednog trenera i savjetnika'', napisao je.

''Toplo bih ga preporučio svima koji žele unaprijediti svoje tijelo, zdravlje i način prehrane. Biokemija, trening, odmor, vitamini, savjeti 24 sata. To je više njegov uspjeh nego moj. Plus dijabetes tip 1'', dodao je na Instagramu.

Fotografije isklesanih mišića nikoga nisu ostavile ravnodušnima. Brojni pratitelji bili su oduševljeni pa su mu pisali brojne pohvale.

''Postalo mi je naglo vruće'', ''Bravo, ovo je fantastično'', ''Bez komentara sam'', 'Uf, zgodan si'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Ciboci je fotkama otkrio i da se nalazi u Los Angelesu.

Marko inače boluje od dijabetesa. Iako je to uvijek uspješno skrivao, prošle godine pokazao je svoju ruku na kojoj se nalazi senzor za mjerenje šećera, a više o tome pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, u showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za najmanji napredak.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Jedna od naših najljepših glumica iznenadila je rijetkim prizorima sebe u badiću, pratitelji su oduševljeni: ''Žena zmaj!''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nekadašnji šarmer danas šokira zapuštenim izgledom, uz njega se veže niz skandala, a zbog njih mu je propala i karijera

Povezana vijest Celebrity Ciboci objavio holivudske fotografije s novim modnim detaljem, prizori su izazvali oduševljenje: ''Ti si rođen kao supermodel''

Povezana vijest inMagazin Najstroži član žirija showa ''Ples sa zvijezdama'' okupio je 1600 plesača na jednom mjestu: ''Svake godine festival raste za nekih 30%!''

Povezana vijest Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

Povezana vijest Celebrity Ciboci pokazao kakvo ga je iznenađenje dočekalo dok je ležao u krevetu, nije ni primijetio da ga netko snima!

Povezana vijest Celebrity Zgodni Ciboci objavio svoju potpuno golu fotografiju, a na domišljat je način sakrio ono što se baš i ne bi smjelo vidjeti!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS