Teško ih je dobio!

Naš 23-godišnji reprezentativac pokazao je isklesane mišiće, no za ovakvo tijelo nije zahvalan samo nogometu!

Marco Pašalić - 2 Marko Lukunic/Pixsell 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Marco Pašalić nakon utakmice s Albanijom otrčao je do navijača dati im autograme, a pritom je skinuo dres i pokazao nevjerojatan izgled.

Naš mladi reprezentativac Marco Pašalić nakon teške utakmice s Albanijom otrčao je do prvih redova tribina kako bi dao autograme hrvatskim navijačima.

23-godišnji Marco podijelio je nekoliko potpisa i selfieja, a dok je trčao do tribine, skinuo je svoj dres i pokazao isklesano tijelo.

Njegove fotografije koje oduzimaju dah pogledajte u galeriji.

Prije nekoliko dana, tema medija bio je i golišavi Bruno Petković kojeg su fotografi uhvatili bez majice na treningu u Neuruppinu.

Inače, Marco Pašalić igra za HNK Rijeku, a kao i mnogi naši reprezentativci nije imao sjajan put do zvijezda.

Dio života proveo je radeći težak fizički posao.

''Imao sam jedan trenutak u životu kad mi se više nije dalo igrati, ali mi je jedan trener oživio karijeru. Bauštela? To mi je bilo bitno da se izgradim kao čovjek, da naučim raditi teško za pare. Pomagao sam bratu u firmi. Da ne sjedim kod kuće, išao sam raditi'', rekao je jednom.

No, njegova karijera sada će ići u jednom drugom smjeru, a ime i lik već su dobro poznati javnosti.

Povezana vijest Celebrity Mladi Luka Sučić dosad je skrivao lijepu crnku od javnosti, a evo tko je tajanstvena djevojka i što im je zajedničko!

Povezana vijest inMagazin Tko su supruge naših Vatrenih: Otkrivamo što su po struci ljepotice koje ih bodre s tribina!

Povezana vijest Celebrity Vedran Ćorluka potpuno je opremio kćerkicu za Euro, a jasno je zašto malena nije skidala pogled s ekrana!

Povezana vijest Celebrity Jedan od najomiljenijih Vatrenih iz generacije '98. istaknuo se u masi na njemačkom stadionu!

Povezana vijest Celebrity Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Sinove Zlatka Dalića rijetko vidimo s našim izbornikom i nisu krenuli njegovim stopama, ali itekako su uspješni na drugim područjima

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS