kockice je imala, ali...

Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

Magdalena Keškić - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Magdalena Keškić privukla je pozornost na tribinama utakmice Hrvatske i Albanije u izazovnom outfitu.

Hrvatska navijačica Magdalena Keškić postala je glavna konkurencija Ivani Knoll kada je privukla veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu u Katru, a i ove godine spremila se za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Da će pratiti Hrvatsku i na Europskom prvenstvu 2024. naslutila je već odavno, a sada je uhvaćena na tribinama za vrijeme utakmice Hrvatske i Albanije.

Za utakmicu je odabrala plavu haljinu koja je na prednjem dijelu imala kockice i crvene špagice, a preko dekoltea i trbuha ogroman prorez ispod kojeg je nosila tek minijaturni grudnjak u kockicama. Na lice je nalijepila i minijaturnu hrvatsku zastavicu, a kako je izgledala pogledajte u našoj galeriji.

Inače, atraktivna Magdalena živi u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj.

Influencerica na Instagramu ima više od 342 tisuće pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotografije i hvali se luksuznim životom.

Na utakmicama na kojima je bila za njom se pojavila velika zainteresiranost javnosti, pa su je brzo prozvali i konkurencijom Ivani Knoll, a 2022. godine sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi, dala je intervju za Večernji list i otkrila što ona o tome misli.

"Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje", rekao je ponosni otac.

Magdalena je potvrdila da uživa u pažnji, ali kaže i da joj publicitet nije trebao.

Povezana vijest Celebrity Nema tko se u Dohi nije okrenuo za našom mladom navijačicom, u seksi haljini iskakala je iz mase bijelo-crvenih kvadratića!

Povezana vijest Celebrity Sjećate se nje? Hrvatica iz Njemačke vratila se na tribine, proslavila se kao navijačica u Katru, a sad bodri i rukometaše!

Povezana vijest Celebrity Naša mlada navijačica iz dijaspore o hrvatskim reprezentativcima: "Ponuda imam, ali još ih držim na distanci"

Povezana vijest Celebrity Naši bivši Vatreni došli su podržati svoje nasljednike, pogledajte koje su legende snimljene na tribinama!

Povezana vijest Celebrity Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

Povezana vijest Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Andrej Kramarić na dan velike utakmice slavi rođendan, evo što si je poželio uz tortu kojom se počastio s Vatrenima!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity I Iris Livaja se oglasila prije utakmice Vatrenih, pogledajte što je poručila uz prikladnu pjesmu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS