nije mu bilo lako!

Tko je zanosna supruga Ivana Rakitića? Za njezino srce nogometaš se morao jako potruditi, ali na prvi pogled je znao da je baš ona ta!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Profimedia 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri slove za jedan od najskladnijih poznatih parova, a njihova ljubavna priča ima zanimljiv početak u kojemu se naš nogometaš morao baš potruditi kako bi osvojio lijepu Španjolku.

Vijest da naš nogometaš i bivši reprezentativac Ivan Rakitić dolazi u Hajduk razveselila je javnost, a to će mu ujedno biti i prvi angažman u HNL-u u karijeri.

Ivan je dosad s obitelji živio u Saudijskoj Arabiji gdje je igrao za tamnošnji klub Al-Shabaab, a nikada nije krio da mu je u privatnom i poslovnom životu najveća podrška supruga Raquel Mauri s kojom ima dvoje djece - Altheu i Adaru.

Njih dvoje upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

''Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati, pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću se oženiti tom ženom'', ispričao je nogometaš jednom prilikom za The Players Tribune.

Rakitić je jednom prilikom otkrio i da ga je lijepa Raquel par puta odbila za spoj. 

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", rekao je.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Bračni par, koji slovi za najskladnije supružnike, često objavljuju zajedničke trenutke na društvenim mrežama te od obožavatelja dobijaju brojne komplimente.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Franka Batelić podijelila dragocjene trenutke s obiteljskog ljetovanja, evo gdje ona i Ćorluka uživaju sa svojom dječicom

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Što se dogodilo Jamesu Bondu? Daniel Craig iznenadio drastičnom promjenom imidža!

Povezana vijest Celebrity Pratitelj napao Nives Celzijus zbog raskošnih oblina u kupaćem, ali ona mu nije ostala dužna: ''Moja parola je...''

Povezana vijest Zanimljivosti Kate i William traže novog zaposlenika, od njega zahtijevaju da posjeduje jednu posebnu vještinu

Povezana vijest Nekad i sad Ovu ženu znate kao jednu od najljepših glumica iz hit-serije, nažalost, bolest ju je potpuno promijenila

Povezana vijest Celebrity Mateo Kovačić pohvalio se kako uživa sa suprugom Izabel, a ona je pokazala poveći trudnički trbuh!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS