Čestitke!

Sin slavnog glazbenika i hrvatska snaha nakon vjenčanja u Dubrovniku objavili sretne vijesti: ''Stiže u ožujku!''

Nicole Artukovich i Liam Stewart Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Liam Stewart i Nicole Artukovich nakon vjenčanja godine u Dubrovniku objavili su sretne vijesti, dolazi im drugo dijete.

Sin slavnog glazbenika Roda Stewarta, Liam Stewart, i Amerikanka hrvatskih korijena Nicole Artukovich obznanili su predivne vijesti.

Nakon vjenčanja godine u Dubrovniku, objavili su da čekaju svoje drugo dijete, a sretnim vijestima pohvalili su se na društvenim mrežama.

"Louiejeva mala sestra dolazi u ožujku 2025", napisali su uz videozapis.

U videu su snimili njihovog sina Louieja sa slikom ultrazvuka, a pokazali su i kako je izgledao trenutak kad su saznali da će dobiti djevojčicu, piše Jutarnji.

Podsjetimo, Liam i Nicole vjenčali su se zadnji dan svibnja ove godine, a njihovo vjenčanje privuklo je puno pozornosti domaćih, ali i stranih medija.

Pjevao im je Petar Grašo, a ostalih detalja prisjetite se OVDJE.

Par je nakon vjenčanja u Dubrovniku proveo i medeni mjesec, a otkrili su kako bi u Hrvatskoj i voljeli živjeti.

"Želimo živjeti u Hrvatskoj nekoliko godina, dok Louie ne krene u školu. Čini nam se da je sigurnija i da je stil života bolji", rekla je Nicole za Gloriu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Nova urnebesna fotka kraljice Camille hit je na društvenim mrežama, pogledajte što ju je to snašlo!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

Povezana vijest Celebrity Pretužna vijest u obitelji snahe Roda Stewarta nakon slavlja u Dubrovniku: "Moja slatka djevojčice, srce mi je slomljeno"

Povezana vijest Celebrity Ponosni Rod Stewart oglasio se nakon vjenčanja za pamćenje, sinu i snahi uputio je najljepše želje: ''Želim im još puno beba, ljubavi, smijeha...''

Povezana vijest Celebrity Snaha Roda Stewarta poslije Dubrovnika javila se iz Hercegovine, objava nije mogla proći bez hita Mate Bulića!

Povezana vijest Celebrity Mladenka o čijem se vjenčanju u Dubrovniku proteklih dana pisalo objavila prve fotke, evo koje je trenutke izdvojila!

Povezana vijest Celebrity Daily Mail na glavnu naslovnicu stavio vijest o svadbenoj fešti u Dubrovniku, objavili najbolje fotke s proslave!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS