"najbolji video ikad"

Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Let 3 Let 3/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Grupa Let 3 pružila je podršku Baby Lasagani originalnim videom iz Dubaija te su sve objavili na društvene mreže.

Naši prošlogodišnji predstavnici, riječka grupa Let 3, prvi je je put nastupila u Dubaiju, a posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegovog odlaska u Švedsku gdje će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Letovci su se snimili u bazenu na noćnom kupanju gdje su u glas govorili: "Razvali ih, Lazo. Meow".

Povezana vijest Celebrity Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

"Mokre puse iz Dubaija za Baby Lasagnu", napisali su u opisu objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

Obožavateljima se dojmio video pa su stoga odmah u komentarima izrazili svoje zadovoljstvo.

"Najbolji video podrške ikad", "E, pa ako ovo nije Lazi dodatni vjetar u leđa, onda ne znam... razvali ih, Lazo", "Ajme meni koje legende", Najjači ste", nizali su se komentari.

Povezana vijest Nekad i sad Svojim raskalašenim ponašanjem privukle su pozornost prije 22 godine, a svjetski uspjeh pokušale su ponoviti i na Eurosongu!

Podsjećamo, grupa Let 3 prošle su godine ostvarili veliki uspjeh na Eurosongu osvojivši 13. mjesto, a njihov hit "Mama ŠČ!" pjeva se i danas. 

S druge strane, Baby Lasagna će se s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

Povezana vijest Celebrity Hoće li stvarno ovakav nastupiti? Eurovizijski predstavnik pokazao više od očekivanog i izazvao buru reakcija!

Trenutačno zauzima drugo mjesto na eurovizijskim kladionicama, a po svemu sudeći, glavni je favorit za pobjedu. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša sportašica i vlasnica mnogih medalja pozirala je u izdanju u kojem je ne viđamo često, haljina s dubokim izrezom ostavila je mašti na volju!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Gerard Depardieu pušten je iz pritvora, oglasio se i njegov odvjetnik i otkrio što glumac misli o svemu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS