''želim vas obavijestiti...''

Lepa Brena upozorila na prevaru koja se veže uz njeno ime: "Podnijet ću sve pravne sankcije..."

Lepa Brena Marko Lukunic/PIXSELL 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Lepa Brena zaprijetila je pravnim sankcijama nakon što je saznala da je jedan brend upotrijebljavo njezin lik i djelo u svrhe svoje promocije.

Regionalna zvijezda Lepa Brena našla se u problemu kada je shvatila da se njezin lik i djelo zloupotrebljavaju u svrhe reklamiranja lijeka protiv dijabetesa.

"Želim vas obavijestiti da se u javnosti reklamira preparat, odnosno kapsule, koji koriste moj lik, koristeći intervju koji im nikada nisam dala. Upozoravam vas da se njime nisam liječila i zbog toga ću podnijeti sve pravne sankcije", poručila je Brena.

Povezana vijest Celebrity Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

Inače, Lepa Brena bila je apsolutna kraljica bivše Jugoslavije, a sada je na društvenim mrežama opet postao apsolutni hit njezin gaf na pozornici.

Naime, 23. ožujka 1983. godine nastupala je u Mostaru, gdje je na pozornici tijekom izvedbe pjesme "Duge noge za igranje" doživjela nezgodu.

Povezana vijest Celebrity Sin Lepe Brene pohvalio se novom djevojkom, više ne skriva da je uspio zavesti zgodnu voditeljicu

Dok je plesala, Brena je toliko jako dignula nogu u zrak da se lupila u glavu i pala na pod. No brzo je ustala i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, a snimka je ostala zauvijek zapamćena u njezinoj karijeri.

Od toga trenutka prošla je 41 godina, a čini se kako taj Brenin nastup nikada neće pasti u zaborav jer je dokazano da je iz godine u godinu sve veći i veći hit koji se dijeli na društvenim mrežama.

Povezana vijest inMagazin Mia Negovetić o preobrazbi u Lepu Brenu: ''Drago mi je da sam baš ja nju dobila, mislila sam da će mi biti teže naći se u tom žanru''

Prošle godine Brena je i sama podijelila to sjećanje pa nasmijala pratitelje.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Slađana Milošević preminula je od rijetkog sindroma: ''Način liječenja i dalje je nepoznat doktorima...''

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Svjetski poznati glumac u nesvakidašnjoj odjeći teško se istaknuo među okupljenim građanima, skupa su sudjelovali u običaju karakterističnom za njegovo rodno mjesto

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS