stari kao vino!

Naša bivša misica ove godine slavi 48. rođendan, ali za nju kao da je vrijeme stalo, na ljetnom partyju svi su gledali samo nju!

Lejla Filipović - 2 Josip Regovic/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lejla Filipović oduševila je izgledom na crvenom tepihu gdje se pojavila u prekrasnoj crnoj kreaciji.

Brojna poznata lica sudjelovala su na Cover Style ljetnom partyju, a među njima je veliku pozornost ukrala i Lejla Filipović.

Nosila je izazovnu crnu haljinu s prorezom na struku, a na sredinu grudi kreacije krasio je zlatni modni detalj.

Uz sve to iskombinirala je otvorene crne sandale na potpeticu i torbicu u istoj boji. 

Lejla inače ima dvojicu sinova - Armana i Dinu, a u braku je s našim poznatim voditeljem Tarikom Filipovićem.

Iako je Lejla sina Dina dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem, Tarik ga je prihvatio kao svojeg i s njim ima odličan odnos.

Par je u braku od 2007. godine, a sina Armana dobili su u veljači 2008.

Nedavno su za In Magazin progovorili o svom braku.

''Nije idealno, reći ću! Mislim da nije kod nikog idealno, niti postoji savršeno, ali se mi trudimo da to tako bude'', rekla je tada Lejla te su otkrili da se vrlo rijetko svađaju.

Povezana vijest inMagazin Je li zaista sve tako idilično? Tarik i Lejla iskreno o 16 godina braka: ''Život je sve, i suze i smijeh i uspon i pad!''

Povezana vijest Celebrity Kakvu predivnu nećakinju ima Lejla Filipović! Poseban povod razlog je zbog kojeg je objavila njezinu fotografiju

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgleda starija sestra Lejle Filipović, ovih dana susrele su se zbog važne obljetnice!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Voditeljica snimila zastrašujući trenutak kada je munja udarila terasu u Hrvatskoj, taman je otišla pokupiti ručnik!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Uznemirujući prizori Celine Dion koja se bori s opakom bolesti, slomila se pred kamerama: "Ne možete kontrolirati vlastito tijelo..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS