pohvalila se fotkama!

Veliki povratak Lane Jurčević na scenu nakon poroda: "Moj najdraži izlazak!"

Lana Jurčević Lana Jurčević/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lana Jurčević vratila se na scenu, a sa svojim je pratiteljima podijelila prizore s koncerta pola godine nakon poroda.

Naša pjevačica Lana Jurčević nedavno je rodila svoje prvo dijete, kćerkicu Maylu Lily, a zbog privatnih obveza uzela je pauzu od nastupa. 

Prije nekoliko dana imala je veliki povratak na scenu, a na svom je Instagram profilu napisala da ide u izlazak, ali se zapravo uputila na Snježni stadion u slovenskom Mariboru, gdje je održala povratnički koncert pola godine nakon poroda. 

"Moja najdraža verzija izlaska. Ovako ih ja zamišljam. Volim!", napisala je pjevačica u opisu objave u kojoj je podijelila prizore kako je sve izgledalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Pjevala je njezine poznate hitove, a neki od njih su "Ludo ljeto", "Majica", "Prava ljubav", kao i brojne druge.

Nakon koncerta, svoje vrijeme je posvetila i obožavateljima s kojima je zajedno pozirala. 

Podsjetimo, Lana je krajem prošle godine postala majka. S dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom dobila je kćer, čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno je konačno otkrila da se zove Mayla Lily. Pjevačica je imala kompliciranu trudnoću i težak porod, a o svemu je pisala na svojem blogu.

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević novom fotografijom zaintrigirala fanove i potaknula nagađanja: "Jesi li možda…?"

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević o Baby Lasagni: ''Vjerojatno je on jedini muškarac kojem čak ni 'prave rvatine' ne zamjeraju jer se šminka''

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević konačno je otkrila ime kćerkice, ona i partner objavili su ga na originalan način!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prizore poljupca Lopez i Afflecka baš je neugodno gledati, ovako su mislili ušutkati glasine o razvodu?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Našeg glumca ovakvog nismo imali priliku vidjeti u hit-showu koji je vodio, a sada je pokazao svoju drugačiju stranu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS