"svega ima"

Pogledajte što je Lani Jurčević jedna žena dobacila u prolazu, pjevačica je sve snimila i podijelila!

Lana Jurčević Instagram/Screenshot 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Lana Jurčević na Instagramu je objavila snimku na kojoj joj jedna žena iza leđa komentira izgled.

Pjevačica Lana Jurčević nastupila je na događaju "Zapleši s nama", koji je na Europskom trgu u Zagrebu organizirao portal zadovoljna.hr.

Prije nastupa družila se s obožavateljima, a tada je snimila i jednu prolaznicu koja joj je iza leđa komentirala izgled.

"Kak' je debela", rekla je žena u videu koji je Lana objavila na svojem profilu na Instagramu.

"Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko - ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih 'komplimente'. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali... Ali bez obzira... Budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj", napisala je Lana uz prigodnu pjesmu Zlatka Pejakovića "Misli svatko da je meni lako".

"Nakon toliko godina bullyinga na društvenim mrežama napokon hejterima vidimo lice", "Kako reći da si ljubomorna, a da ne kažeš da si ljubomorna", "Pogled i komentar jedne ljubomorne žene. Lana, kraljice naša", "Strašno. Ako si ti debela, onda je svijet otišao u k", "Meni je neugodno zbog nje", komentirali su video Lanini pratitelji.

Pjevačica se na Instagramu pohvalila i fotografijama s nastupa, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.

Lana je prošle godine u IN magazinu izjavila kako ima puno više samopouzdanja nego prije.

"Jesam li ja imala ovo samopouzdanje prije pa ni pet godina, ni deset, ni petnaest? Takvo kakvo imam sada, ali puno je tu i rada na sebi i samodokazivanja, puno je tu nekih faktora. Mene danas ne određuje imam li 55 ili 75 kila, imam li prišt nasred čela. Tako mi je svejedno što tko misli, bitno da sam ja dobro sa sobom", poručila je Lana.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti Influencer preminuo nakon snimanja opasnog izazova, pratitelji su uživo svjedočili njegovoj kobnoj odluci!  

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Jelenu Perčin nakon razvoda puno češće viđamo u javnosti, a u posljednjem izlasku ponosno je istaknula svoje adute!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS