sve je snimila!

Naša glumica požalila se na prizor koji je zatekla ispred vrtića, zaprepastila se kad je vidjela što ju je dočekalo

Lana Gojak Bajt - 2 Lana Gojak Bajt/Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Lana Gojak Bajt nerijetko s pratiteljima podijeli trenutke iz privatnog života, a sada je na Instagramu otkrila što ju je naljutilo kada je kći dovela u vrtić.

Glumica Lana Gojak Bajt, koja se proslavila kao hrvatska ružna Betty u seriji "Ne daj se Nina", na Instagramu se požalila na prizor koji je zatekla ispred vrtića.

"Ulaz u vrtić!", napisala je uz pjesmu "Kako je lepo biti glup" Riblje Čorbe, a spomenuti prizor ju je očigledno naljutio.

Lana inače vodi podcast "Mame kod Lane", a zajedno sa suprugom Sinišom Bajtom ima kćer Pinu.

Ranije je u intervjuu za Story progovorila o tome koliko joj se život promijenio otkad je postala majka.

"Život mi se u velikoj mjeri promijenio. Ako ne računamo samo vrijeme covida i lockdowna koje je prethodilo mom majčinstvu, vodila sam život okrenut sebi i suprugu. Kino, kazalište, izlasci, eventi, putovanja... Kad je došla Pina to je sve privremeno stalo, ali su se naši životi i naše duše maksimalno ispunile", rekla je.

"Ona je najveće moguće ispunjenje, radost, sreća, zabava, učenje... Sve. Iako sam, otkako se rodila, u kino uspjela otići samo jednom, imam doma najbolji film svaki dan! Nemam tih riječi koje bi opisale tu radost i sreću koja je došla s Pinom", dodala je.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Naša kraljica diska 10 mjeseci poslije vjenčanja ima razlog za sreću, nakon Olimpijskih igara došao je red i na ovo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Novak Đoković pozirao je pred masom ljudi poput profesionalnog modela, a pohvalio se i mišićima: ''Mogao bi igrati u majici bez rukava...''

Seve prošetala gradom u outfitu koji košta 7 tisuća eura, odabrala je dizajnericu koju obožava i Kate Middleton!

Još se ne možemo načuditi koliko se ovaj čovjek promijenio, bio je ljepotan na čije su čari padale sve žene!

Neutješni Ribafish prisjetio se prerano preminulog sina, ovih dana napunio bi 19 godina: ''U nekom paralelnom svemiru...'''

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova slave početak snimanja još jedne sezone obožavane serije: "Nazdravljamo...''

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden imala je poseban povod da kćeri i zetu uputi emotivne riječi: ''Učinili ste me najsretnijom...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS