Teški dani za kralja

Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Kraljica Camilla Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kraljica Camilla podijelila je nove informacije o zdravstvenom stanju kralja Charlesa III. tijekom posjeta Sjevernoj Irskoj.

Britanska kraljica Camilla otputovala je na dva dana u Sjevernu Irsku, gdje je prvo posjetila trgovinu delikatesa The Arcadia u Belfastu.

Tamo su joj priredili toplu dobrodošlicu, a uručena joj je i poruka za kralja Charlesa III. koji boluje od raka i nije došao s njom. Camilla je ovom prilikom podijelila i novosti o njegovom zdravstvenu stanju.

"Jako je dobro. Bio je jako razočaran što nije mogao doći", rekla je Camilla, prenosi Daily Mail.

Povezana vijest Celebrity Što radi kraljica Camilla dok skandal oko Kate Middleton ne jenjava? Pojavila se na prestižnom festivalu, a dogodio se i kraljevski poljubac!

Charles je trebao s Camillom posjetiti Sjevernu Irsku, no planovi su se promijenili nakon što mu je u veljači dijagnosticiran karcinom. Otada su mnoge njegove obaveze spale na Camillu i druge važne članove kraljevske obitelji.

Inače, ovoga tjedna je britansko veleposlanstvo u Moskvi bilo prisiljeno službenim putem potvrditi da je kralj Charles živ, nakon što je u ruskim medijima objavljeno da je preminuo.

Povezana vijest Celebrity Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Vijesti o kraljevoj smrti brzo su se proširile i društvenim mrežama, uz lažno priopćenje Buckinghamske palače.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS