i danas je, ali...

Supruga Piercea Brosnana objavila njegovu fotku iz mladosti, pa kakav je to frajer bio: ''Ti si moja stijena, moje sidro...''

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Glumcu Pierceu Brosnanu supruga Keely Shaye Smith čestitala je rođendan, objavila je njegovu fotografiju iz mladosti.

Pierce Brosnan slavi 71. rođendan, a tim povodom njegove fanove razveselila je fotografijom iz mladosti.

Keely Shaye Smith prisjetila se mladog supruga i poželjela mu najljepše želje.

''Sretan rođendan, ljubavi mog života! Ti si moja stijena, moje sidro, moje sve... i volim te beskrajno.''

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Mnoge je bezbroj puta raznježio njegov obrambeni stav prema supruzi. Naime, Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a nije pokleknula ni trendu mršavosti, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce.

Brosnan se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušobrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilogramima, a jednom je prilikom otkrio i šokantan savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

Povezana vijest Nekad i sad Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

Povezana vijest Celebrity Legendarni šarmer 70. rođendan proslavio je sa ženom koju obožava, vjeran joj je od prvog dana i zbog nje ušutkava dušebrižnike!

Povezana vijest Zanimljivosti Isplivao nevjerojatan podatak o bogatstvu žene Piercea Brosnana, svojim je rukama zaradila pozamašan iznos!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Majin Bloom u Španjolskoj se kupa u kupaćim gaćama čija će vas cijena malo iznenaditi

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Ako nitko dosad nije znao za nju, sad će znati! Neobičan izrez na neočekivanom mjestu na haljini svima je zapeo za oko

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS