Još vode razvodnu bitku

Bolan udarac za Brada Pitta, njegova i Angelinina biološka kći novim postupkom dala do znanja na čijoj je strani

Angelina Jolie i kćer Vivienne Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta Vivienne odrekla se očevog prezimena, ona nije prva koja je to učinila.

Kći Angeline Jolie Vivienne, koju ima s bivšim suprugom Bradom Pittom, odbacila je prezime Pitt.

Svjetski mediji raspisali su se o tome nakon što se na mjuziklu ''The Outsiders'' potpisala samo s prezimenom Jolie.

Kako piše People, kći bivšeg para u literaturi je navedena kao Vivienne Jolie, umjesto Vivienne Jolie-Pitt.

Još nije poznato je li zakonski promijenila ime.

Vivienne je biološka kći Angeline i Brada, a njegovo prezime već je odbacila i njihova posvojena kći Zahara. Prošlog studenog, kada je primljena u AKA sestrinstvo na fakultetu, 19-godišnja studentica predstavila se kao Zahara Marley Jolie.

Angelina i Brad razišli su se prije više od sedam godina, ali sve do danas vode sudske rasprave oko skrbništa i imovine.

Osim Vivienne i Zahare, par ima još četvero djece. Kćer Shiloh i sin Knox njihova su biološka djeca, dok su Maddox i Pax posvojeni.

Povezana vijest Celebrity Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt s 30 godina mlađom djevojkom uhvaćen na plaži, u opuštenom izdanju zagrljeno su šetali!

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Povezana vijest Celebrity Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

Povezana vijest Celebrity Angelina Jolie godinama je bila sama, no počelo se šuškati da se ta situacija promijenila zbog ovog muškarca!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Haljina ove žene izazvala je gomilu reakcija, Isusov lik na razgrnutom šlepu bilo je sve u što se gledalo, ovi prizori obišli su svijet!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Uskoro će proslaviti 46. rođendan, ali na temelju ovih prizora u badiću to se ne može reći: ''Kakvo tijelo imaš!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS