ponovio se i skandal!

Haljina ove žene izazvala je gomilu reakcija, Isusov lik na razgrnutom šlepu bilo je sve u što se gledalo, ovi prizori obišli su svijet!

Massiel Taveras - 1 Massiel Taveras - 1 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Massiel Taveras - 6 Massiel Taveras Massiel Taveras - 2 Massiel Taveras - 3 Massiel Taveras - 4 Massiel Taveras - 5 Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 6 Kelly Rowland - 4 Kelly Rowland - 7 +7 Kelly Rowland - 8 Galerija

Dominikanska misica i glumica na crveni tepih u Cannesu stigla u haljini s likom Isusa Krista, potom se ponovio skandal od prije nekoliko dana.

Fotorafije ove žene s crvenog tepiha u Cannesu obišle su svijet, a jasno je i zašto.

Massiel Taveras, glumica i bivša Miss Universe iz Dominikanske Republike, na svečanost je stigla odjevena u crnu haljinu dizajnerice Gianinne Azar s četiri metra dugim bijelim, svilenim šlepom optočenim Swarovski kristalima, na kojem je slikar Yan Paez naslikao lik Isusa Krista.

Haljina "El Cristo" procijenjena je na 450 tisuća dolara.

"To je sin Božji, evo ga prvi put na 77. Filmskom festivalu u Cannesu" napisala je Massiel Taveras na Instagramu i dodala kako je presretna i zahvalna što je imala priliku pokazati je.

Haljina je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

No, njenu haljinu zasjenio je skandal.

Nakon što je jedna zaštitarka već imala okršaj s poznatom pjevačicom Kelly Rowland, sada je stala na žulj i misici.

Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj se može vidjeti Massiel u sukobu s neimenovanom ženom iz osiguranja.

Penjući se uz stepenice Traveras je pokušavala raširiti šlep, no žena iz osiguranja i njezine kolege nastavili su je požurivati na što je ona agresivno reagirala. U jednom trenutku gurnula je ženu iz osiguranja, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Nakon što se video proširio medijima, Massiel se oglasila na Instagramu te zahvalu dala pjevačici Kelly.

''Želim vam svima zahvaliti na ovoj nevjerojatnoj podršci, danas više nego ikad moramo ostati zajedno, podržavati jedni druge ili štititi naše duše, imati čvrste granice i braniti svoja prava, pokažimo malo ljubavi i poštovanja prema izvanrednoj Kelly Rowland koja je obrazovana, poštena i koja predstavlja sve nas. Impresionirana sam kako je postupila, nisam znala da se ovo i tebi dogodilo. Bila sam vrlo impresionirana koliko si smirena i nježna bila jer u mom slučaju sam bila umorna od zlostavljanja. Crna žena je važna! Nećemo šutjeti o takvim situacijama, potrebno nam je poštovanje, to je dovoljno. Grlim te kraljice, hvala što si nam dala toliko toga, Bog blagoslovio tvoje srce'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A S S I E L T A V E R A S (@masieltaveras)

Ubrzo se javila i dizajnerica Gianinne.

''Nisu je izbacili, ona je spektakularno prošetala crvenim tepihom, ali na ulazu u dvoranu nastao je problem zbog šlepa koji je bio izuzetno dug'', komentirala je dizajnerica i dodala kako je djelatnica osiguranja pokušavala ubrzati Massiel što je nju razljutilo.

''Nepristojna pripadnica službe osiguranja je htjela da ona trčeći uđe u dvoranu. No, treba ostaviti prostora i pustiti umjetnicu da ide polako, a ne kako to oni žele.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannina Azar (@gianninaazar)

Podsjetimo, prije nekoliko dana ista zaštitarka požurila je i Kelly Rowland na što je pjevačica također burno reagirala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Celebrity Uskoro će proslaviti 46. rođendan, ali na temelju ovih prizora u badiću to se ne može reći: ''Kakvo tijelo imaš!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +26 Severina - 5 Celebrity Pogledajte zašto se Seve rasplakala na koncertu u Crnoj Gori: ''Vi to najbolje znate...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene