što kažete na transformaciju?

Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

Angelina Jolie Angelina Jolie Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 3 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 3 Tetovaže Angeline Jolie - 3 Angelina i Zahara Jolie Pax Jolie Pitt i Angelina Jolie Tetovaže Angeline Jolie - 2 +20 Angelina Jolie Galerija

Angelina Jolie slovi za jednu od najljepših glumica svijeta, a sada je promijenila svoju prepoznatljivu smeđu boju kose u plavu.

Holivudska glumica Angelina Jolie promijenila je svoju prepoznatljivu smeđu boju kose u medeno plavu te je uhvaćena s plavim pramenovima dok je išla posjetiti svoju trgovinu "Atelier Jolie" u New Yorku.

48-godišnja zvijezda uslikana je s blago zatamnjenim naočalama, bijeloj majici i crnim kaputom, a nova frizura upotpunila je cijelu modnu kombinaciju. 

Pogledaji ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 Nekad i sad Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Naime, Jolie se već mjesecima lagano transformirala u plavušu, a paparazzi su je sa svjetlijim pramenovima prvi put uhvaliti nakon što je uslikana u lipnju 2023. dok je pila kavu sa svojim sinom Paxom Jolie-Pittom. 

Kako vam Angelina izgleda kao plavuša?

  • Super joj stoji
  • Bolja je bila kao brineta

Ukupno glasova:

Njezin dućan i modni pothvat sadrži atelje s uslugama krojenja i prerade te galerijski prostor za lokalne dizajnere koji mogu prikazati svoje radove, a u rujnu je rekla za Vogue da ovaj projekt ne znači da će postati dizajnerica.

Pogledaji ovo Angelina Jolie - 7 Celebrity Angelina Jolie godinama je bila sama, no počelo se šuškati da se ta situacija promijenila zbog ovog muškarca!

"Ne želim biti velika modna dizajnerica. Želim izgraditi kuću za druge ljude da to postanu. Tijekom godina sam upoznala mnogo talentiranih i vrlo sposobnih ljudi te bih ih voljela vidjeti kako rastu", rekla je Jolie. 

Jolie pripisuje zasluge svojoj djeci, posebno Paxu i kćeri Zahari, ali je tijekom intervjua za Vogue priznala je da njena obitelj nije pretjerano moderna. 

"Pomalo mi je smiješno što se bavimo modom - mislim da nitko od nas nije pretjerano "modan". Ali, budući da živimo u svojoj odjeći, ona je u velikoj mjeri dio onoga što jesmo i nešto što je važno istražiti, posebno za mlade", zaključila je Angelina. 

Pogledaji ovo Brad Pitt Celebrity Evo kako je Brad Pitt reagirao na gnjusne optužbe svojega sina, oglasili se i njegovi bliski prijatelji!

Glumica je također majka blizanaca Knoxa i Vivienne, kćeri Shiloh (17) i sina Maddoxa, koje ima zajedno s bivšim Bradom Pittom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos +24 Martina Vrbos Nekad i sad Naša talentirana pjevačica drastično se promijenila od početka karijere, a ovih se dana našla na meti kritika zbog nastupa u Srbiji

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cat Janice Cat Janice Cat Janice Cat Janice +6 Cat Janice Celebrity U 32. godini preminula pjevačica koja je na samrti napravila divan potez kako bi novčano osigurala 7-godišnjeg sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene