vrlo neuobičajen outfit

Pa što je ovo? Pojavila se u haljini koja je izazvala podijeljene reakcije, rezovima je pokušala prekriti najbitnije

Katy Perry - 5 Katy Perry/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Katy Perry pojavila se u neobičnoj haljini u kakvoj je dosad nismo imali prilike vidjeti, detalji su jedva pokrivali strateške dijelove tijela.

Svjetska zvijezda Katy Perry u zadnje vrijeme često šokira obožavatelje golišavim izdanjima, a i ovoga je puta izazvala brojne reakcije minimalističkim outfitom.

Pjevačica se pojavila na događaju "Vouge World" u Parizu u oskudnoj haljini s prorezima koja je jedva prekrila ključne dijelove tijela.

Rascjepkanu haljinu krasili su i 3D ružičasti cvjetovi, a komentari na njezinu modnu kreaciju su podijeljeni.

Dok neki smatraju da je Katy savršeno iznijela ovu kombinaciju, drugi pak misle da je pretjerala s ekstravagantnim stilovima.

Podsjećamo, Katy je isto tako nedavno šokirala obožavatelje svojom odjevnom kombinacijom na crvenom tepihu, gdje je u sklopu haljine nosila crne tange.

2020. godine Katy je rodila kćerkicu Daisy koju je dobila sa zaručnikom glumcem Orlandom Bloomom. Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kći.

Mišićavi ljepotan ima i 12-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012. godine.

Povezana vijest Celebrity Katy Perry se tijekom snimanja dogodila nezgoda s gornjim dijelom outfita, skrivala se jastukom: "Ovo je obiteljski show..."

Povezana vijest Celebrity Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Povezana vijest Celebrity Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako su Rimac i njegova bivša supruga izgledali u danima najveće sreće, pogledajte njihove rijetke zajedničke fotografije

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Naš najpoznatiji svjetski putnik zabrinuo priznanjem: "Ispod ovog osmijeha krije se borba za koju znaju samo moji najbliži..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS