U zdravlju i bolesti...

Kate je suprugu Williamu posvetila posebnu zahvalu nakon otkrića da boluje od raka, ovo su riječi kojima je javno dala do znanja koliko joj znači

Kate Middleton - 2 Screenshot 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Kate Middleton zahvalila je princu Williamu na podršci koju joj pruža otkako je krenula s liječenjem raka.

Kate Middleton obznanila je da boluje od karcinoma te da je krenula s liječenjem kemoterapijom, a u dirljivom videozapisu posvetila je i posebnu zahvalu svom suprugu princu Williamu.

Kate je opisala kako je njezina dijagnoza utjecala na njezinu obitelj i odala počast svom suprugu.

Povezana vijest Celebrity Cure informacije o novom slučaju Kate Middleton, poznato je tko je od djelatnika bolnice napravio ogroman prekršaj?

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, umom, tijelom i duhom.''

''Imati Williama uz mene također je veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači'', rekla je princeza.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

William je za stanje supruge saznao krajem veljače, prije nego je trebao prisustvovati jednoj komemoraciji. Dolazak na nju je otkazao, a sad je svima jasno i zašto.

Otad, William je bio fokusiran na uzdržavanje svoje supruge i djece, a nastavio je s kraljevskim dužnostima.

Princeza će zasad ostati izvan očiju javnosti.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sandra Bagarić pokazala je kako održava formu, predivan pogled na okoliš odmah ju je motivirao za vježbanje!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS