Da se ušutkaju šuškanja ili?

Palača objavila prvu službenu fotografiju princeze Kate nakon operacije, no njezin povratak u javnost ne očekuje se tako skoro!

Kate Middleton - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate Middleton objavila je prvu fotografiju nakon operacije abdomena, svima je zahvalila na podršci.

Kate Middleton putem službene stranice nje i princa Williama objavila je svoju prvu fotografiju nakon operacije abdomena u siječnju.

Povezana vijest Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

Princeza je na fotografiji okružena svojom djecom Louisom, Georgeom i Charlotte te poziraju nasmijani, a u opisu je svima zahvalila na podršci.

''Hvala vam za lijepe želje i neprekinutu podršku protekla dva mjeseca. Želim svima sretan Majčin dan'', pisalo je u opisu uz slovo ''C'' kao njen potpis.

Podsjetimo, paparazzi su Kate i njezinu majku uhvatili u automobilu u Windsoru, a nakon što je fotografiju objavio TMZ, brojni su počeli širiti teorije zavjere kako to uopće nije bila Kate, već su poslali njezinu dvojnicu.

Povezana vijest Zanimljivosti Evo zašto najnovijih fotografija Kate Middleton nakon operacije nema ni u jednom britanskom mediju, razlog je strogo pravilo

Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Preporuke Tko će dobiti Oscara za najbolji film ove godine? Konkurencija je zaista velika!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša televizijska voditeljica pokazala je kako izgleda njena kći, dobila ju je u braku s drugim suprugom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS