Nije ovo očekivao

Pogledajte reakciju Igora Mešina na najromantičniji trenutak u Plesu sa zvijezdama, njegov izraz lica sve govori!

Prosidba u showu Ples sa zvijezdama nije iznenadila samo gledatelje, već i sve prisutne u studiju, a reakcija Igora Mešina je neprocjenjiva.

Ivan Jarnec, mentor iz showa Ples sa zvijezdama, u polufinalnoj emisiji iznenada je zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković.

Nakon što je sa svojom partnericom Darijom Lorenzi otplesao rumbu, potrčao je do publike i kleknuo pred svoju djevojku, a kamere su pritom zabilježile i izraz lica voditelja Igora Mešina.

Vidno iznenađen, Igor je pohitao za Ivanom i pridržao mikrofon njegovoj djevojci dok se ona uspjela pribrati da mu odgovori: "Da!"

Mešin je djelovao i kao da jedva suzdržava emocije, a u publici su suze tekle u potocima. Plakale su i zvijezde Kumova, glumice Ana Uršula Najev i Nika Barišić, koje su u trenutku prosidbe snimljene u publici, a raznježili su se i članovi žirija te svi ostali sudionici showa Ples sa zvijezdama.

Kada su se kamere ugasile, uslijedio je i prvi ples novopečenih zaručnika, koji je zabilježio Luciano Plazibat, koji nas inače vodi iza kulisa showa na Instagram liveu, a Lejdi je pokazala i zaručnički prsten.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Ivan nam je jednom prilikom otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je što se tiče plesa.

"Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, ha-ha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete", ispričao nam je Ivan Jarnec.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe pa je nestala iz javnosti, a sada je podijelila svoju tešku borbu: "Znala sam da nikad neću odustati"  

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS