potpuno su različite!

Dragana Mirković ima sestru koja se ne voli eksponirati u javnosti, evo kako izgleda!

Dragana Mirković - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Omiljena regionalna pjevačica Dragana Mirković ima sestru Dušicu, živi podalje od medija, a njene rijetke fotografije pogledajte u nastavku.

Dragana Mirković ima sestru za koju malo tko zna, a poznata pjevačica svega nekoliko puta pokazala ju je u javnosti.

Sestre Dragana i Dušica fizički ne liče, a Dušica se ne voli ni eksponirati u javnosti.

Koliko su bliske otkrile su u jednoj emisiji, gdje je Dušica rekla da je Dragana u školi imala sve petice, ali i da joj je velika strast bio i folklor.

Kako Dušica izgleda, pogledajte OVDJE.

Dragana je proteklih mjeseci glavna tema domaćih medija. Nakon objave o razvodu s hrvatskim poduzetnikom Tonijem Bijelićem o njoj se ne prestaje pisati, a Dragana je nedavno za IN magazin komentirala svoj razvod.

''Ja uvijek vjerujem u ljubav! Ja sam žena prepuna ljubavi, iskreno. i bez obzira na sve što mi se dogodi, ja ću uvijek biti prepuna ljubavi i vjerovati u ljubav i nikada od mene nitko neće napraviti, ne daj Bože, ogorčenu ženu ili ženu koja ne vjeruje u ljubav. To nikako'', zaključila je.

Ona i Toni rastali su se nakon 24 godine braka.

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković svima je zapeo za oko, iako se skriva od javnosti, žene su lude za njim!

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković i suprug nakon vijesti o razvodu otkrili da imaju razlog za slavlje, oboje su se oglasili na društvenim mrežama!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte s kim se Dragana Mirković provodila u Zagrebu, nije mogla naći bolje društvo za ples!

Povezana vijest Celebrity Dragana Mirković na drugom koncertu rasplakala se pred publikom: ''Nemojte misliti da je razlog nešto treće...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko je mama Luke Nižetića? Njeni sin i kćer poznata su lica u domaćim medijima, a evo kako ona izgleda

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Luce iz Kumova pohvalila se prvim fotkama s godišnjeg odmora, figura u badiću nije prošla nezapaženo: ''Afrodita s Olimpa!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS