luksuz u centru beograda

Najpoznatija loto-djevojka bivše države otvorila je vrata svog raskošnog doma, jedan portret posebno krade pažnju!

Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Suzana Mančić živi u centru Beograda u stanu od 175 kvadrata, a poseban kutak posvetila je i obiteljskim fotografijama i ostalim zanimljivim detaljima.

Suzana Mančić svojim izgledom oduševljevala i na pragu sedmog desetljeća.

Ovoga ljeta podijelila je niz fotografija s ljetovanja, gdje je na obali pozirala u bikiniju, a njezini pratitelji ne mogu se suzdržati pohvala u komentarima.

Suzana inače živi u Srbiji, u centru Beograda, i to u stanu od 175 kvadrata.

 Kako pišu srpski mediji, cijeli dom je opremljen skupocjenim stilskim nameštajem, a krase ga i zanimljivi detalji. Na zidovima su broje slike i ikone, a na zidu u dnevnoj sobi stoji i njezin portret.

U stanu se nalaze i veliki prozori u obliku luka. Također, u blagovaonici možemo vidjeti i veliki stol, kao i nekoliko zanimljivih polica koje su popunjene obiteljskim fotografijama i svijećama.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, Suzana se u veljači podvrgnula estetskoj operaciji podizanja očnih kapaka, a kako izgleda rezultat pogledajte OVDJE.

67-godišnja Suzana je svojevremeno bila seks-simbol, a i u 68. godini krade poglede gdje god se pojavi.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Fotografije Angelininih ruku obilaze internet, zbog ovih prizora fanovi su se jako zabrinuli za nju: ''Nešto nije u redu!''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

Povezana vijest Celebrity Nedu Ukraden zbog fotke u badiću napali da koristi Photoshop, pjevačica im nije ostala dužna!

Povezana vijest Celebrity Adele se emotivno oprostila od Münchena nakon koncertnog ljeta pa rastužila fanove: "Neću vas vidjeti nevjerojatno dugo..."

Povezana vijest Celebrity Tko je nova djevojka Brada Pitta? Tajanstvena brineta nekad je bila udana za zvijezdu "Vampirskih dnevnika", a danas je u vezi s legendom!

Povezana vijest Celebrity Zovu je našom kraljicom sapunica, a evo što ona kaže o tom nadimku: ''Ne bih ja rekla, ima ih više koje mogu nositi tu titulu''

Povezana vijest Nekad i sad Gdje je nestala jedna od naših najljepših voditeljica s početka 2000-ih? Bila je omiljeno TV lice, a onda je odselila iz Hrvatske

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS