U snježnoj idili

Kaja Vidmar podijelila posebne trenutke sa Šimom Vrsaljkom i njihovom kćerkicom, bivši Vatreni s novom obitelji uživa daleko od Katra

Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Kaja Vidmar na Instagramu je objavila nove obiteljske fotografije sa Šimom Vrsaljkom i njihovom kćerkicom.

Bivši Vatreni Šime Vrsaljko s partnericom Kajom Vidmar i njihovom kćerkicom Viktorijom uživa daleko od Katra, u kojem naša reprezentacija niže uspjehe na Svjetskom prvenstvu.

Lijepa Slovenka na svojem profilu na Instagramu objavila je idilične prizore s njihova obiteljskog zimovanja, a Šime na fotografijama izgleda sretnije nego ikad.

Vrsaljko na drugoj fotki u nizu pozira zagrljen s Kajom i nasmiješen od uha do uha, a na zadnjoj njihova kćerkica sjedi u maminu naručju, okružena blagdanskom dekoracijom i poklonima.

"Ljubav", "Najljepši", neki su od komentara ispod fotki uz brojna srca i zaljubljene smajliće.

Šime se od hrvatske nogometne reprezentacije oprostio ovog kolovoza, a ovo će mu biti prvi blagdani s novom obitelji.

Vezu s lijepom Slovenkom dugo je skrivao od javnosti, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice.

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, Vrsaljko je potaknuo nagađanja o razvodu od supruge Matee jer je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom  

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Lijepa sestra našeg reprezentativca, koju rijetko viđamo, s tribina je podržala brata na utakmici protiv Japana

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS