nakon odmora u novigradu

Joško Gvardiol pohvalio se fotografijom iz New Yorka, a evo i s kime je otputovao u čarobni grad!

Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Joško Gvardiol s prijateljima se uputio u New York, a fotografijom iz grada koji nikad ne spava pohvalio se na Instagramu.

Naš mladi uspješni nogometaš Joško Gvardiol na Instagramu se pohvalio kako na Zračnoj luci Franjo Tuđman s prijateljima čeka let. 

"Maturalac", napisao je, a već u sljedećem storyju bilo je jasno kamo se muška ekipa uputila.

Joško je pozirao na zidiću, a u pozadini su se vidjele prepoznatljive zgrade New Yorka.

Inače, Joško se nakon napetog Europskog prvenstva u Njemačkoj odmorio u Novigradu, a i otamo se pohvalio fotkama s vidikovca na kojima je pozirao s prijateljima i sestrom Frankom

Osim nje Joško ima i sestru Lorenu. Njegove sestre ne vole se previše isticati, a Franka čak ima i zaključan profil na Instagramu, ali medijskoj pozornosti ne može pobjeći s obzirom na to da ima trenutačno jednog od najpoželjnijih nogometaša na svijetu kao člana obitelji.

Joško je ukrao pozornost i kada je zapjevao s legendarnim folk-pjevačem, a vesele prizore pogledajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Joško Gvardiol pohvalio se kako uživa na odmoru s prijateljima, a evo i gdje se ekipa nalazi!

Povezana vijest Celebrity Joško Gvardiol na ljetovanju je u Hrvatskoj nakon Eura, a sad je pozirao sa starijom sestrom i otkrio gdje se nalaze!

Povezana vijest Celebrity Evo tko je folker s kojim je pjevao Gvardiol: Njegov veliki hit prepjevala je Prijović, a družio i s našim legendarnim trenerom

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Howard iz Teorije velikog praska danas izgleda neprepoznatljivo: Prizori u zapuštenom izdanju govore samo jedno!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Što se zbiva s Milanom Stankovićem? Nekada je bio jedan od najpopularnijih izvođača, a onda je potpuno nestao sa scene

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS