''Kakva kraljica''

Josipa Lisac umjesto mikrofona u ruke je uzela vrtne grablje, a njen prijatelj pokazao je kako se snašla u ulozi koja nimalo ne sliči njenom poslu!

Josipa Lisac - 9 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Evo kako izgleda kad Josipa Lisac radi u vrtu, poznati cvjećar podijelio je njezinu snimku pa nasmijao pratitelje.

Naša glazbena diva Josipa Lisac u slobodno vrijeme voli uživati u prirodi, a njen novi videozapis na društvenim mrežama nasmijao je sve pratitelje.

Povezana vijest Celebrity On je bio jedina i najveća ljubav Josipe Lisac, a s njegovim odlaskom ne miri se ni godinama kasnije

Poznati cvjećar Saša Šekoranja objavio je na svom Instagram profilu snimku radova u vrtu s pjevačicom. Glazbena diva stavila je rukavice, grnula zemlju, zalijevala biljke pa im čak i zapjevala.

A Josipi ovo nije prvi put. 2022. godine nasmijala je pratitelje objavivši videozapis iz maslinika na kojem je brala masline.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

Podsjetimo, Lisac trenutno održava svoju turneju ''Dnevnik jedne ljubavi'', a kruna rada bio je koncert u Domu sportova.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Baby Lasagna ispunio je još jedan korak koji ga je dijelio od službene potvrde imena po kojem ga svi znaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS