Prisjetila ga se

On je bio jedina i najveća ljubav Josipe Lisac, a s njegovim odlaskom ne miri se ni godinama kasnije

Josipa Lisac i Karlo Metikoš - 3 Josipa Lisac i Karlo Metikoš - 3 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac i Karlo Metikoš - 2 Josipa Lisac i Karlo Metikoš - 1 Josipa Lisac - 4 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 8 Josipa Lisac - 6 Josipa Lisac - 5 Josipa Lisac - 4 +15 Josipa Lisac - 3 Galerija

Josipa Lisac prisjetila se svoje velike ljubavi Karla Metikoša, a povodom njegova rođendana podijelila je posebnu objavu na Instagramu.

Naša glazbena diva Josipa Lisac prisjetila se svoje jedine i velike ljubavi Karla Metikoša na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac prisjetila se prošlosti Josipa Lisac uživa bez trunke šminke na mjestu uz koje je vežu divne uspomene na ljubav njezina života

Dirljivom objavom u kojoj je sročeno ono najvažnije u životu ovog glazbenika, čestitala mu je rođendan.

''Na današnji dan rođen je Karlo Metikoš, hrvatski glazbenik u svijetu poznat i kao Matt Collins. Veliki uspjeh postiže već 1963. godine u Parizu, a potom koncerte održava i u ostatku Europe, SAD-u i Africi. Najznačajniji dio njegovog profesionalnog i privatnog života je suradnja i velika ljubav s Josipa Lisac i to na albumima od ''Dnevnika jedne ljubavi'' 1973. do ''Boginja'' 1987. godine. S Ivicom Krajačem i Miljenkom Prohaskom piše i prve hrvatske rock opere!'' stoji u opisu.

Cijenjeni hrvatski glazbenik preminuo je 10. prosinca 1991. godine, a od 1992. godine svaku obljetnicu Karlove smrti Josipa obilježava i koncertom njemu u čast, uz iznimku 2020. kada je morala prekinuti tradiciju zbog pandemije koronavirusa.

Josipa i Karlo zajednički život su započeli 1973. godine kada je nastao i njihov album "Dnevnik jedne ljubavi" koji do danas slovi za jadno od najboljih rock ostvarenja domaće diskografije, što je potvrđuje i Porin za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe koji je Josipi za ovaj album dodijeljen 2015. godine.

Od 1977. do 1980. godine Josipa i Karlo živjeli su u SAD-u, točnije u New Yorku, gdje su ostvarili ugovor s jednom diskografskom kućom i prije povratka u Hrvatsku snimili album "Made in USA".

Iako se nikad nisu vjenčali, bila je to ljubav o kojoj se i danas priča, a nije prestala ni nakon njegove iznenadne smrti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 +25 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Celebrity Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 +27 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik drastično je skratila kosu i promijenila boju pa objasnila zašto se odlučila na ovaj potez!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene