''Drago mi je da djelo živi''

''Dnevnik jedne ljubavi'' iduće godine obilježava 50 godina od izlaska, kakva sjećanja vežu Josipu Lisac vežu za prvi album?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 1 Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 4 Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac Josipa Lisac +0 Josipa Lisac Galerija

Glazbena ikona Josipa Lisac iduće će godine obilježiti 50 godina od izlaska svojeg prvog albuma ''Dnevnik jedne ljubavi''. Njezin je, kaže, semafor ispunjen nadolazećim koncertima. Pjevačicu smo sreli na promociji knjige svoje prijateljice na kojoj je uživala čitajući njezinu poeziju. Za In magazin otkrila je uživa li više stvarati danju ili noću te kakva je sjećanja vežu uz prvi album.

Svestrana pjevačica specifična glasa, Josipa Lisac, uživala je čitajući poeziju svoje prijateljice Sonje Manojlović na predstavljanju njezine nove knjige, ''Šale i opomene''.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac Objavila ga na TikToku Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

''Ja inače na koncertima čitam poeziju, već znam što bi odgovaralo'', kaže. 

Diva hrvatske glazbene scene i ugledna pjesnikinja prijateljice su još iz mladih dana.

''Znam kako piše, razmišlja, živi vrlo posebno. To je divno kad radiš ono što voliš, iza toga stojiš ništa te ne može poljuljati, trebaš ostaviti svoj identitet, ktoz djela ostavljaš identitet'', priča Josipa. 

Baš poput Sonje i Josipa radi ono što voli i u čemu uživa. Svojom autentičnošću i profesionalnošću desetljećima je na samom vrhu kada je riječ o glazbi, a zahvaljujući neobičnim modnim kombinacijama slovi i za modnu ikonu.

''Mi smo svi različiti, svatko izvlači iz sebe talent, taj gen, taj identiteti tako se pokaže, tu moraš imati snažan talent da napraviš sebe, to je unikat'', govori Josipa. 

U Josipinim pjesmama uživaju i mlađe i starije generacije. U petak nastupa u Koprivnici, a početkom lipnja pjevat će pod zvijezdama u Zagrebu.

A da je kvalitetan san važan za zdravlje i vitku liniju dobro zna i naša diva.

''Ja ću se dignuti kad ću se dignuti, ne opterećujem se time, ja nemam radno vrijeme. Ja radim kad se osjećam da mogu da sama,  kad sam raspoložena, mogu imati obeveze, a kad ću ih napraviti to je moja stvar'', kaže Josipa. 

Josipin prvi album, ''Dnevnik jedne ljubavi'', koji se smatra jednim od najboljih na ovim prostorima, iduće godine obilježava 50 godina od njegova izlaska.

''To mi je netko rekao, ja se nisam sjetila niti prošlog, 40-te smo slavili u Zagrebu i Puli da godine idu, drago mi je da djelo živi i da ga ljudi vole'', zaključila je Josipa. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar Mišo Broz, Andrej Broz i Saša Broz Saša Broz i njezin brat Andrej Broz sa suprugom Mirtom i kćerkom Zitom Saša Broz - 1 Saša Broz - 10 +8 Saša Broz - 2 Celebrity Tri generacije obitelji Broz na okupu: Titovi sin, unuka, unuk i praunuka pozirali za zajedničku fotku!  

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Nicola Peltz David i Victoria Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Romeo i Harper Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Serena i Venus Williams +9 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria Celebrity Victoria i David Beckham oženili sina: Vjenčanje se održalo na imanju od 76 milijuna funti, a mladoženja je uzeo prezime bogate nasljednice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene