Još je zgodan!

Legendarnog rokera sustigle su godine, no žene mu i dalje ne mogu odoljeti, a ima i dostojnog nasljednika!

Jon Bon Jovi Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Jon Bon Jovi privukao je pažnju obožavateljica u šetnji New Yorkom.

Legendarni roker Jon Bon Jovi u ožujku je napunio 62 godine, no još mami ženske uzdahe gdje god se pojavi.

Nagrađivani glazbenik ovaj je tjedan snimljen u New Yoku, gdje je privukao pažnju obožavateljica, koje mu ne mogu odoljeti ni nakon što je potpuno posjedio.

No, čini se i da kosa jedina odaje njegove godine, jer druge znakove starenja ne pokazuje i još je u top formi.

Njegove nove fotografije pogledajte u galeriji.

Jon ima i dostojnog nasljednika. Sin Jake Bongiovi (22) njegova je slika i prilika, no njegovo srce osvojila je glumica Millie Bobby Brown (20), a par se u svibnju ove godine i vjenčao.

Bon Jovi je Jakea dobio sa suprugom Dorotheom Hurley, s kojom je u braku već 34 godine, a nedavno je priznao i da mu je supruga oprostila brojne afere. O svojim aferama je pjevao i u hitu ''Bed of Roses'' iz 1993. godine.

Jon i Dorothea vjenčali su se 1989. godine u Las Vegasu, a upoznali su se još u srednjoj školi. Osim Jakea, imaju još i sinove Jesseja i Romea te kćer Stephanie.

Prije nego su se oženili, 1985. godine kratko su prekinuli, a za to vrijeme Jon je hodao s glumicom Diane Lane. Ipak, ljubav prema Dorothei bila je jača te su opet završili zajedno.

Povezana vijest Celebrity Slove kao jedan od najskladnijih parova, no veliki zavodnik priznao je da nije uvijek bio vjeran supruzi: ''To su klišeji rock zvijezde''

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS