nevjerojatna sličnost!

Sin miljenika žena odrastao je u njegovu kopiju, a pogledajte zašto kažu da će biti još veći šarmer od njega

Jake Bongiovi - 4 Jake Bongiovi - 4 Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Bongiovi - 4 Jake Bongiovi - 2 Jake Bongiovi - 3 +0 Jake Bongiovi - 1 Galerija

Jake Bongiovi je sin Jona Bon Jovija koji izgleda kao njegova slika i prilika, a njegove najnovije fotografije izazvale su veliko zanimanje javnosti.

Jon Bon Jovi po mnogima je jedan od najvećih seks-simbola 80-ih i 90-ih, a slavni ljepotan ima i dostojnog nasljednika.

Pogledaj i ovo Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 neki misle da je prerano! Mlada svjetska zvijezda podijelila sretne, ali i neočekivane vijesti, no čestitke joj svejedno pristižu!

Njegov 19-godišnji sin Jake Bongiovi odrastao je u njegovu sliku i priliku, zbog čega je sada izavao veliko zanimanje javnosti.

Plavokosi i plavooki Jake radi kao model, a njegove najnovije fotografije za časopis Man About Town izazvale su pravu pomutnju na društvenim mrežama jer, osim što izgleda isto kao svoj otac, može se pohvaliti i nevjerojatno isklesanim tijelom.

Fotografije njegova golog torza pogledajte OVDJE.

A iako je od oca naslijedio sve najbolje, ne dijele iste strasti i Jake nema ambicije biti glazbenik, već bi se želio ostvariti kao glumac.

"Ono što dijelim sa svojim tatom je ljubav prema filmovima", ispričao je, među ostalim, za časopis za koji je pozirao.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Man About Town Magazine (@_manabouttownuk)

Jake je u sretnoj vezi s mladom glumicom Millie Bobby Brown (18), koja je najpoznatija po ulozi u seriji "Stranger Things", a par je prvi zajednički izlazak u javnost imao na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu u ožujku ove godine.

Uz Jakea, Bon Jovi sa suprugom Dorotheom Hurley (60), s kojom je od srednjoškolskih dana, ima još kćer Stephanie (28) te sinove Jessea (25) i Romea (16).

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray (Foto: Instagram) +4 Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bio je tiha patnja tinejdžerica diljem svijeta, a nije se puno ni promijenio od dana najveće slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene