"Love ubojicu"

Neočekivani obrat u istrazi smrti Matthewa Perryja: Policija ispitala slavnu damu, pretresli su joj i kuću!

Matthew Perry Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Policija još uvijek istražuje detalje smrti Matthewa Perryja, a upućeni izvor je sada otkrio detalje istrage cijelog slučaja.

Cijeli svijet potresla je vijest o smrti legendarnog glumaca Matthewa Perryja, inače zvijezde hit-serije "Prijatelji".

Iako je Perry preminuo prošle godine u listopadu, policija još uvijek istražuje detalje njegove smrti jer još uvijek nije otkriveno tko je poznatog glumca opskrbio ketaminom.

Prema navodima portala In Touch, policija je u vezi navedenog slučaja ispitala jednu slavnu ženu.  

"Zapravo su u lovu na Perryjevog ubojicu", rekao je jedan izvor te dodao kako su se Perry i žena upoznali na odvikavanju i neočekivano postali prijatelji. Identitet žene nisu otkrili.

Ketamin nisu pronašli ni u njegovom domu zbog čega je policija i pokrenula istragu.

"Teško je reći koja je bila njezina uloga u svemu tome, no ona inzistira da nema ništa s time", rekao je izvor. Kako navodi, policija je pretražila njezinu kuću uz nalog, surađivala je, a zatim angažirala i odvjetnike.

"No policija je sigurno morala znati nešto kada su nabavili nalog i došli. Pretražili su njezinu sobu i sve im je predala" dodao je izvor. Žena je navodno bila u šoku kada ih je vidjela i nije imala pojma o čemu se radi.

Podsjetimo, Matthew Perry je iznenada preminuo 28. listopada 2023. godine u svojem domu u Los Angelesu. Imao je 54 godine, a kasnije je obdukcijom potvrđeno da je njegova smrt uzrokovana akutnim učincima ketamina i utapanjem.

Perry će ostati upamćen kao Chandler Bing, kojeg je u popularnoj seriji "Prijatelji" glumio punih 10 godina.

Ono što piše u njegovoj oporuci pročitajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Jennifer Aniston se slomila pred kamerama zbog Matthewa Perryja, suze su joj krenule već na spomen "Prijatelja"

Povezana vijest Celebrity Policija istragom došla do ključnog detalja o smrti zvijezde "Prijatelja"? Navodno imaju informacije koje donose preokret!

Povezana vijest Celebrity Monica iz Prijatelja iznenadila priznanjem o pokojnom Chandleru: "Ako vjerujete u to…"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu: "Najbolja fotografija kraljevske obitelji!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS