Kakva bomba!

Posljednje fotografije Heidi Klum napravile su ogromnu pomutnju, a zbog uske haljine potpuno je jasno i zašto, izgleda nevjerojatno!

Heidi Klum - 5 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Posljednje fotografije Heidi Klum napravile su ogromnu pomutnju, a zbog uske haljine potpuno je jasno i zašto, evo kako izgleda s 51. godinom.

Heidi Klum viđena je na crvenom tepihu povodom snimanja nove epizode showa ''America's Got Talent'' gdje je članica žirija.

51-godišnja Heidi nosila je usku haljinu tamno-sive boje s izrazito dubokim dekolteom, a do izražaja su došle njene bujne grudi i vitko tijelo na kojem joj mnoge žene zavide.

Nosila je i vrlu zanimljivu ogrlicu koja je nalik na krunicu, a načinjena je od bisera te je imala privjesak u obliku srca.

Heidi već godinama prati status seks-simbola, a to uopće i ne čudi obzirom na njenu nevjerojatnu figuru.

Još od mladih dana ostala je slaba točka brojnim muškarcima, ali njeno srce već godinama čvrsto drži 17 godina mlađi Tom Kaulitz. 

Par je u braku od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a kćer Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Potpuno je jasno zašto ovu ženu zovu jednom od najljepših Hrvatica, možete li pogoditi iz koje je godine ova fotografija?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Vrućim poljupcima sa ženom svog života zaustavio je priče o drastičnoj transformaciji svog izgleda!

Povezana vijest Celebrity Heidi Klum bez grudnjaka pala u drugi plan pored kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu!

Povezana vijest Celebrity Malo tko bi povjerovao u to da ova žena slavi 51. rođendan, a sjećate li se kako je izgledala na početku karijere?

Povezana vijest Celebrity Heidi Klum usred emisije krenula skidati odjeću sa sebe, pogledajte u čemu je samo ostala!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pokazala misterioznog muškaraca iz Srbije i otkrila o kome je riječ, zna se što ih je povezalo!

Povezana vijest Nekad i sad Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS