pogledajte najnovije fotografije!

Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

Harper Beckham Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Harper Beckham pojavila se s ocem u javnosti, a svi su komentirali kako ne vjeruju da je tako brzo odrasla!

Kći nogometne legende Davida Beckhama uhvaćena je dok je napuštala hotel s ocem uoči revije Victorije Beckham, inače njezine majke, na Pariškom tjednu mode.

12-godišnja Harper Beckham izgledala je ležerno napuštajući hotel u uskoj dugoj crnoj haljini i bijelim tenisiciama, a mnogi si primijetili kako je mezimica Beckamovih iz male, slatke djevojčice izrasla u pravu ljepoticu. 

Povezana vijest Celebrity Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

Njezin otac izgledao je poletno u bež sakou koji je iskombinirao s puloverom u istoj boji. Uz to, nosio je sive hlače i smeđe cipele.

Svoj je izgled upotpunio elegantnim naočalama s crnim okvirima na vrhu.

S druge strane, pažnju je privukla i Nicola Peltz koja je izgledala senzacionalno u crvenoj mini haljini. Haljina je završavala iznad koljena i stezala se u struku kako bi naglasila njezinu figuru pješčanog sata.

Povezana vijest Celebrity Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Također, nosila je bijele mrežaste čarape i visoke plišane ružičaste štikle s platformom.

Viđena je kako hoda ruku pod ruku sa svojim suprugom Brooklynom Beckhamom koji je nosio crni sako preko bež topa, te je to iskombinirao sa širokim hlačama i bijelom torbom koju je nosio u ruci.

Povezana vijest Celebrity Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Inače, Victoria je nagovijestila da će je njezina snaha Nicola prošetati na reviji na Tjednu mode u Parizu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS