vječna ljepotica

S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

Helena Christensen - 4 Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Helena Christensen vladala je modnim pistama u 90-ima, ali u petom desetljeću plijeni pozornost svojim izgledom. Paparazzi su je tijekom snimanja uhvatili na plaži u badiću.

Supermodel Helena Christensen već godinama nabija komplekse svojom vitkom figurom, ali i sada je manekenka pohvalila svojim tijelom na plaži.

Seks-bomba 90-ih definitivno još uvijek ima što pokazati s obzirom na to da i u 56. godini života ima savršeno tijelo, a to je i dokazala tijekom snimanja na plaži u Malibuu u Kaliforniji. 

Povezana vijest Zanimljivosti Navikli smo je gledati u seksi donjem rublju, ali nekad je nosila komade koji baš i nisu za žene: "Takav mi je bio ukus"

Nosila je crni jednodijelni kupaći kostim bez naramenica, a povremeno je ogrnula i bijeli ogrtač.

Helena je poznata po svom legendarnom izgledu i karizmi, a ova danska ljepotica još je jednom dokazala da joj ne trebaju modne piste kako bi istaknula svoj glamur. 

Povezana vijest Zanimljivosti Ludo su se voljeli sve do tragičnog događaja poslije kojeg on više nije bio isti: "Postojale su sve te grozne priče"

Inače, manekenka je prošle godina izjavila kako je nekad kupovala muško donje rublje u trgovini rabljenih stvari te da je svoj opskurni modni ukus i sama smatrala smiješnim. Helena kaže da već godinama voli nositi rabljenu odjeću i smatra da je važno reciklirati odjeću kad god je to moguće.

Helena je manekensku karijeru započela davne 1986. godine nakon što je pobijedila na izboru za Miss Universe Danske i jedna je od originalnih supermodela, zajedno s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer.

Povezana vijest Nekad i sad Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Na piste se vratila i brzo nakon što je 1999. godine rodila sina Mingusa Luciena, kojeg je dobila s glumcem Normanom Reedusom, s kojim je bila u vezi od 1998. do 2003. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS