Putovali vladinim avionom

Jandroković na Euro poveo svojeg najmlađeg sina, snimljeni su u loži, a pozirali su i s Dalićem!

Gordan Jandroković Ante Cizmic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Gordan Jandroković je utakmicu Hrvatske i Španjolske pratio u društvu ministara i svojeg mlađeg sina.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković utakmicu Hrvatske i Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu pratio je u društvu svojeg sina Jurice.

Oca i sina fotografi su snimili u svečanoj loži s drugim ministrima, a svi su na Europsko prvenstvo otputovali su Vladinim zrakoplovom.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je u ponedjeljak predmet protiv predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića jer je na utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlinu državnim avionom povezao svog sina. Ispitat će sve okolnosti i utvrditi jesu li ispunjene pretpostavke za pokretanje postupka, izvijestio je Dnevnik Nove TV. Više o tome čitajte OVDJE.

Jandroković će danas u 10 sati dati izjavu za medije u kojoj će se očitovati o predmetu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Prije utakmice otac i sin su pozirali s našim izbornikom Zlatkom Dalićem, a Jandroković je fotografiju objavio na Facebooku.

Po dolasku u Njemačku Jandroković je otvorio izložbu fotografija hrvatskih krajolika, turističkih atrakcija i hrvatskih nogometaša pod nazivom "Doživi Hrvatsku“ u galeriji "Am Bollwerk" u Neuruppinu, bazi hrvatske nogometne reprezentacije.

Inače, Jurica je srednjoškolac i najmlađi je od troje djece koje Gordan ima sa suprugom Sonjom. Stariji sin Mihael studira digitalni marketing na Algebri, a kći Klara je završila Pravni fakultet.

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine, a upoznali su se na u Malinskoj na Krku. Sonja je inače po zanimanju liječnica, a rođena je u Pekingu te je dio života provela i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata. Zanimljivo je i da je Sonja rođakinja predsjednika Zorana Milanovića. Naime, Sonja je kći Zoranova ujaka, a malo tko zna da su po tome Jandroković i Milanović, koji se baš i ne slažu na političkom planu, zapravo obitelj.

Povezana vijest Celebrity Naš predsjednik Sabora uz suprugu uvijek ponosno pozira, a priča o početku njihove ljubavi baš je kao iz bajke: ''Sjedili smo na moliću...''  

Povezana vijest Zanimljivosti Milanović i Jandroković snimiljeni zajedno na tribinama, na rijetkim zajedničkim fotografijama jasno se vidi kako su se proveli!

Povezana vijest Celebrity Članovi HDZ-a okupili su se na utakmici Hrvatske i Sjeverne Makedonije, pogledajte tko je sve bio u loži na Rujevici

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Mladen Grdović privatnim zrakoplovom arapskog šeika hitno otputovao u Dubai, otkrivamo zašto!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS