Događa se i najboljima

Višnjić zaboravio stihove "Himne slobodi" na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara, sve je zabilježeno i na snimci

Goran Višnjić Grgo Jelavić/Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Goran Višnjić zaboravio je stihove "Himne slobodi" na svečanom otvaranju 75. Dubrovačkih ljetnih igara.

Podizanjem zastave Libertas i uz stihove Gundulićeve "Himne slobodi" ispred crkve sv. Vlaha u srijedu navečer svečano su otvorene 75. Dubrovačke ljetne igre, na kojima će do 25. kolovoza u 47 dana na raznim scenskim i ambijentalnim lokacijama biti izvedeno gotovo sedamdeset raznovrsnih programa.

Čast da izrecitira "Himnu slobodi" pripala je našem glumcu s holivudskom karijerom Goranu Višnjiću, koji je, čini se, malo zaboravio stihove, a njegova pogreška nije prošla neopaženo.

"O lijepa, o draga, o slatka slobodo", dobro je počeo pa umjesto stiha "dar u kom sva blaga višnji nam Bog je do", skratio Gundulića izrecitiravši "dar što višnji Bog nam je do", piše Dubrovnik Press, koji je objavio i snimku, ističući i da se takve situacije događaju i najboljima.

Višnjić se na Dubrovačkim ljetnim igrama vraća na hrvatsku scenu i kazališne daske u predstavi "Ekvinocij" redatelja Krešimira Dolenčića, u kojoj glumi i Zrinka Cvitešić.

"Nije stvar dugog odlaska sa scene, nego je stvar toga da je to toliko uzbudljivo. Jedan veliki razlog zbog kojeg radimo taj posao. Prije nego što iziđeš na pozornicu, uvijek se pitaš jesi li dovoljno spreman, jesi li dovoljno napravio, jesi li mogao još ovu scenu malo drukčije... Uvijek imate ta neka pitanja koja zapravo čine sve to skupa uzbudljivim jer posao nikad nije gotov. Ekipa je sjajna, Krešo je bio asistent našoj Nevi Rošić, našoj profesorici iz glume, i Koraljka Hrs, tako da se ja i Krešo znamo dugo, dugo vremena i kad mi je prošle godine rekao za 'Ekvinocij', onda smo počeli šurovati i evo nas sad tu u HNK-u", ispričao je ranije glumac za Dnevnik Nove TV.

Podsjetimo, Goranu je svjetsku slavu donijela uloga doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", zatim se 1998. godine pojavio i u Madonninu spotu za pjesmu "The Power of Goodbye", a iste je godine imao i jednu od glavnih uloga u holivudskom filmu "Magija" sa Sandrom Bulock i Nicole Kidman. Glumio je i u hit-seriji "Timeless", a ostvario je i ulogu u trećoj sezoni megapopularne Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla", u kojoj je utjelovio Erika Crvenog.

Što se tiče njegova privatnog života, od 1999. godine u sretnom je braku s kćeri hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka, Evom, s kojom ima troje djece, sinove Viga i Tina te kćer Vivien. Sa Šibenčankom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

Povezana vijest Celebrity Naša velika glumačka imena okupila su se u Dubrovniku uoči spektakla koji se s nestrpljenjem iščekuje!

Povezana vijest Celebrity Kakva transformacija našeg glumca, prepoznajete li ga? Ovo su kadrovi iz svjetski poznate serije u kojoj glumi!

Povezana vijest Celebrity Goran Višnjić vratio se kući s novim imidžem i u šetnji rodnim Šibenikom privukao brojne znatiželjne poglede

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica udala se za nogometnog menadžera u neobičnoj vjenčanici, osvanule su fotografije s njihova vjenčanja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS