NAKON SEDAM GODINA

Slavna glumica i popularni pjevač raskinuli zaruke? Fotografi su je snimili bez prstena!

Dakota Johnson Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Dakota Johnson i Chris Martin skrivali su svoju vezu od javnosti, a sada su navodno prekinuli.

Glumica Dakota Johnson i glazbenik Chris Martin navodno više nisu zaručeni. Daily Mail piše da je par prekinuo vezu nakon sedam godina.

Frontman grupe Coldplay navodno je ''prihvatio da je veza gotova i da je najbolje da odvojeno nastave dalje''. 

Glumicu, koja je poznata po ulozi u filmu ''Pedeset nijansi sive'', fotografi su uhvatili ranije ovoga mjeseca u Kaliforniji, a na ruci više nije nosila zaručnički prsten. Niti glumica, niti pjevačica nisu se oglasili o navodnom prekidu.

Dakota je viđena kako nosi smaragdno zeleni prsten na proslavi svoga 34. rođendana u Los Angelesu prošlog listopada, ali sve do ožujka ove godine nisu potvrdili šuškanja o zarukama. Više o tome pročitajte OVDJE.

Chris i Dakota upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a prvi su put zajedno viđeni 2017. godine, godinu nakon što se Chris rastao od glumice Gwyneth Paltrow, s kojom je dobio i dvoje djece, Apple i Mosesa.

Dakota je otkrila da obožava Chrisovu djecu, a Gwyneth ne krije da su ona i mlađa glumica u odličnim odnosima.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Neda Ukraden objavila je rođendansku fotku u kupaćem, izgleda nevjerojatno: ''Koliko mi je ono godina?''

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Nikola Jokić poveo je suprugu u izlazak, a ona je ponosno istaknula već poveći trudnički trbuh pa potvrdila višemjesečna šuškanja!

Povezana vijest Celebrity Svijetu je već bez ustručavanja pokazala baš sve, a vjetar je i sada pronašao način da kroz škakljivi prorez pokaže previše

Povezana vijest Celebrity Šuškanja koja traju već neko vrijeme konačno su potvrđena, najtajanstveniji par Hollywooda na korak je do najljepšeg dana u životu!

Povezana vijest Celebrity Par koji svoju vezu čuva kao zmija noge uhvaćen na rajskom odmoru, je li ovaj bijeg odgovor na negativne kritike?

Povezana vijest Celebrity Ni loše vijesti nisu je omele da pobjegne na romantični odmor, paparazzi su ju uhvatili u izdanju koje je za nju prava rijetkost

Povezana vijest Celebrity Glumica se pojavila u haljini zbog koje su mnogi pomislili da je zapravo gola, pogledajte kreaciju koja je izazvala pomutnju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS