ne prestaju prepucavanja

Pique na urnebesan način stao u obranu nove djevojke nakon što ju je Shakira popljuvala oštrim riječima: "Mijenjao si Ferrari za Twingo"

Gerard Pique Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Gerard Pique došao je na posao Twingom nakon što je Shakira u novoj pjesmi tako opisala njegovu novu djevojku.

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) podigla je prašinu svojom novom pjesmom, koju je posvetila bivšem partneru, nogometašu Gerardu Piqueu (35).

"Mijenjao si Ferrari za Twingo. Mijenjao si Rolex za Casio. Bez ljutnje, dušo, želim ti sve najbolje s mojom navodnom zamjenom. Vrijedim kao dvije od 22. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali si me učinio jačom", neki su od stihova pjesme u kojima je Shakira popljuvala Piquea i njegovu novu djevojku, 25-godišnju Claru Chiu Marti.

Pjesma je u četiri dana skupila više od 122 milijuna pregleda, a Pique nije dugo čekao s reakcijom. Tako je već u jednoj emisiji komentirao kako mu je Casio poklonio satove, a sada je na posao došao Twingom.

Fotografije nasmijanog Piqeua koji izlazi iz bijelog Twinga preplavile su društvene mreže i izazvale podvojene reakcije.

I dok je dio obožavatelja nasmijao potezom, drugi su komentirali kako ne mogu vjerovati koliko je nisko pao i zauzeli su Shakirinu stranu.

Zanimljivo je i da je Shakira na terasi svoje kuće u Barceloni, koja je okrenuta prema domu Piqueove majke, postavila lutku crne vještice.

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja. Zajedno su bili 12 godina i dobili su sinove Milana i Sashu, no nikad nisu stali pred oltar.

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput pokazala kako započinje dan u tropskom raju, ali svi gledaju samo u njezino utegnuto tijelo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS