tajming je bio savršen

Presladak detalj kojim je Franka odala počast svojoj kćerkici raspekmezio je i strogog Cibocija: "Vidi što su slatke!"

Franka Batelić je u šestoj emisiji showa Ples sa zvijezdama dala je kolegi Marku Cibociju cipelice njezine kćerkice Grete.

Pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", Franka Batelić, u šestoj emisiji sa sobom je ponijela presladak podsjetnik na kćerkicu Gretu, koji je pokazala nakon nastupa Frane Ridjana i Gabriele Pilić.

"Molim te, Ciboci, samo konstruktivno. Tako da, ja sam donijela Gretine cipelice da ti pomognem da budeš konstruktivniji i da lijepo objasniš kako to ide", poručila je kolegi Marku Cibociju uoči njegova komentara te mu je pružila cipelice svoje kćeri.

"Vidi što su slatke", raznježio se Ciboci.

"Večeras na stol sam cipele stavljate", primijetio je voditelj Igor Mešin.

"Bolje Gretine nego moje", zaključio je Ciboci, pa je pomoću cipelica objasnio Frani greške u njegovim koracima.

Inače, Franka je kćericu Gretu rodila u studenom prošle godine, a sa suprugom Vedranom Ćorlukom ima još i trogodišnjeg sina Viktora.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bivša supruga našeg Vatrenog udala se u tajnosti za novu ljubav, ali njegovo prezime ponosno nosi i 12 godina kasnije!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS